Azoknak is a jó édest!
Szíjjártó, Orbán...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azoknak is a jó édest!
Ez már nem a behurcolásból van. Sokan leszaxarják, főleg a fiatalok. Az új betegek atlagéletkora 26 év.A kurva anyját mindenkinek aki nem bírta ki itthon, és külföldre ment nyaralni!
Kásler Miklós és Pintér Sándor miniszternek hálával tartozunk, mert az első hullám felett aratott győzelem után nem tették ölbe a kezüket, hanem egész nyáron ezzel foglalkoztak, ezért nem oszlattuk fel az operatív törzset sem.
Hát sok minden nem látszik abból, hogy foglalkoztak vele.
Orbán Viktor: Állig felfegyverkezve várjuk a vírus második hullámát
Nem zárhatod le a határokat. A büdös hazaáruló társulat (CS1K, D1Z meg a süket gyurcsánydobrev) Brüsszelig futott most is ..., de azért több ezer kretén volt aki nem bírta ki, és ment horvátba meg ki tudja hová?! Családban is volt jópár hülye. Romákia, Náciland és végül Horvátország. Csak gratulálni tudok mindenkinek aki hozzájárult ahhoz, hogy így megugorjon a szám!
A határnál kellett volna állig felfegyverkezve várni és nem kiengedni a magyarokat. Csak így működött volna, hogy nem fertőződnek meg.
A kurva anyját mindenkinek aki nem bírta ki itthon, és külföldre ment nyaralni!
Ennyi. Ami még felháborítóbb, nem kevesen vannak akik a mai napig tagadják az egészet, és dacból nem hordanak maszkot sem, sehol.
De akkor hogy nyaralt volna Szíjjártó és Orbán?
Ne légy demagóg. (elhárítás, nemzetbiztonság)
De, ha már az vagy, akkor teljes listát kérek a magyar politikumról!
Azért ne essünk egymásnak...
(itt is rengetegen nyaraltak külföldön)
Rengeteg külföldi jött ide hozzánk a nyáron. Olaszok, Franciák, Németek, Lengyelek.A kurva anyját mindenkinek aki nem bírta ki itthon, és külföldre ment nyaralni!
Miért ne?
Ők talán nem a demagógiájukból élnek?
Mindkettő látványosan tele**t minden járványügyi protokollt a többi kormánytaggal együtt.
Nem tudod az emberek ellenében lezárni a határokat. Sehol sem tettek így. A hazaérkezőket kellett volna szigorúbban tesztelni. Egyértelműen Horvátországból jött be a vírus. Az oda utazókat kellett volna tesztelni.A határnál kellett volna állig felfegyverkezve várni és nem kiengedni a magyarokat. Csak így működött volna, hogy nem fertőződnek meg.
Tehát akkor most sem nem a magyar életek számítanak, csak a politikai haszon...
Igen, sajnos a kormány politikusai nem járnak elő jó példával. Itt is kellene kezdeni a változtatást!!Miért ne?
Ők talán nem a demagógiájukból élnek?
Mindkettő látványosan tele**t minden járványügyi protokollt a többi kormánytaggal együtt.
Nem tudod az emberek ellenében lezárni a határokat. Sehol sem tettek így. A hazaérkezőket kellett volna szigorúbban tesztelni. Egyértelműen Horvátországból jött be a vírus. Az oda utazókat kellett volna tesztelni.
Most meg már nincs is nagyon értelme. Lazítani is fognak rajta!
"Orbán azt mondta, rugalmasabb, kifinomultabb, a valósághoz jobban alkalmazkodó rendszer lesz."
Például csak qrva ritkán hordanak maszkot, Horvátországban is nyaraltak...Honnan tudod?
Ismered talán a higiénés szokásaikat?
Teljesen mindegy ki a fertőzött. Megtehettem volna, de én se mentem, sőt, minden külföldi utat áttettem, átszerveztem más időpontra. Erre bárki képes. Lehet itthon is nyaralni és betartani a szabályokat. De nem, és ezek testvérei mennek iskolába ahol két héten belül lefertőzik az egész családjukat.Ez már nem a behurcolásból van. Sokan leszaxarják, főleg a fiatalok. Az új betegek atlagéletkora 26 év.
Szeptember 17. dátumot hallottam. Az a határ. Kíváncsi leszek, hogy tényleg ez lesz-e? Anno a március 15. bejött ...Ezt mar mondtam a kollegaimnak is. Nekem ugy tunik, hogy nyaron fel kellett oldani a korlatozasokat, hogy ne dolljon be teljesen a turizmus. Sokak megelhetese fugg tole, gazdasag stb... Meg azt is megkozkaztatnam, hogy emiatt jatszottak kicsit a tesztek gyakorisagaval, hogy szepek legyenek a szamok . . . Most visszaszigoritanak. Aztan ugy tippelek a karacsonyi vasarok kerdojelesek, de a siszezonban elojonnek majd azzal, hogy a virus telen inaktivabb a fagy miatt, igy sielni mindenki mehet csak suhanjanak 2-m-re egymastol. . . es a "Huttekben" meg messzebb ulni, eroseket rendelni stb.
Tavasszal ujra lezarnak mindenkit, ezt szinte boritekolom . . .