Figyeljetek ide! Értem én mindenkinél, aki szereti, hogy nem hisz a dologban, de ez egy vírus. Nem influ. Sokkal durvább. Hogy mi alapján kapják el a népek vagy halnak bele, tök mindegy. Mindenkire máshogy hat. De ettől még halálos is lehet. Ha csak a fele igaz annak amit a fitt, harmincasok végigszenvedtek, most ugyanezt képzeljétek el a legyengült idősekkel! Hogy az időseknek vagy a betegeknek ez mit okoz, ne akarjátok megtudni! Úgy épült le erős szervezet, mintha valami dögvész pusztította volna el pillanatok alatt. Lényegtelen a kor. Mindenki akit tényleg megsuhintott, nem kér belőle. Akik vigyáznak vele, értékelik, mint vírust, azok nem akarják kipróbálni, ezért is állnak hozzá máshogy, mint akik Janinak hiszik magukat, vagy nem hisznek benne, mint az 1xi dékás aki csak akkor kezdett el benne hinni, amikor megkapta. Két hét alatt kicsinálta a vírus.
Lehet táblázatokkal dobálózni, okoskodni, hogy ez most hehe vagy haha, esetleg brühühü, szerintem ne kapjuk el! Ehhez pedig védekezni kell. Sajnos, annyi változott március óta, hogy mivel suli van, akinek gyereke van, az rajta kívül álló okokból elkaphatja úgy, hogy észre se vette, hogy a gyerek megkapta. Aztán összefutsz kisezer emberrel akiktől buszon, hivatalban, légkondis épületben elkaphatod, ha beteg vagy csak fertőz.
Hogy miért ennyi most, és miért annyi március-júniusban? Mák? Sors? Tök mindegy. Ez egy szar. Az influenza ehhez a szarhoz képest lófasz. Az influenzától is kurva szarul lehet lenni.
Figyeljünk oda egymásra, és védekezzünk, és kb. olyan lesz ez is, mint a politika: az egyik ebben, a másik abban hisz, de csak négy évente fontos ez (valahol öt), közben a romokon próbálsz élni, és arra gondolsz, hogy szavazhattál volna máshogy is, akkor nem lenne ennyire szar az életed vagy csak jobban alszol.
Ebben nincs vita!