A félelem nem állít meg semmit. A felelősségvállalás, a gondolkodás, a törvények, az erő, na az megállít pár dolgot. Imádkozom a pánikkeltők megbocsáttatásáért, nem tudják mit cselekszenek. Azért jó hír, hogy úgy látom a korlátozott mobilitásnak megvan az az előnye, hogy sokan kezdik felfedezni a személyes kapcsolat értékét a közvetlen környezetükkel. Nem teljesen haszontalan ez a globális belassulás.
Persze tudom, tünetmentesen és negatív teszttel is agykárosodott leszek, na egye fenyő
Aki most le akarna kaszabolni, azt megnyugtatom, hogy minden szabályozást betartok, sőt csak hátulról, maszkban full kotonban dugok, suttogva
Persze tudom, tünetmentesen és negatív teszttel is agykárosodott leszek, na egye fenyő
Aki most le akarna kaszabolni, azt megnyugtatom, hogy minden szabályozást betartok, sőt csak hátulról, maszkban full kotonban dugok, suttogva
A mai megyés bontású térkép. A csodával határos módon van egy nullás megye is, meg egy +1-es, meg egy +2-es is. De a meccs még nincsen lejátszva. Még mindig kritikus a helyzet. Ezt jól mutatják több-helyen is a számok.A mostani eszkalációt csak a nép félelme képes megállítani, senki és semmi más. Ez az én álláspontom. A védekezés küzd, de ha a nép veszi komolyan a helyzetet, nem tudják megállítani, ha vért izzadnak az erőfeszítésektől akkor sem.