Elképesztő ez a topik...
Akárhányszor benézek ide, itt mindig megy a sárdobálás egymásra...
Gyerekek... ez a vírus nem ér ennyit.
Végre kell hajtani a védelmi intézkedéseket, maszk, távolság, azt kész.
---
Ebből a témából csak az a kérdés foglalkoztat engem, hogy ha lesz vakcina, akkor kötelező lesz-e beoltatni magad... és hogy ezt hozzákötik-e bizonyos dolgokhoz.. /például, hogyha nem oltatod be magad, akkor nem mehetsz külföldre/
Mert ha ezt így bejátsszák a világon, akkor semmiképp se fogom beoltatni magam. Hátralévő életemet eme ország határai között fogom leélni.
Vannak vakcinák, amik szükségesek..hogy meglegyenek gyerekkorban. Megmenthetik a gyermekek életét vagy könnyebbé tehetik.
Az influenza védőoltásokat meg majd ami ez is lesz, ezeket nem sorolom ezek közé.
Nem vagyok konteós, de ha ezeket mégis kötelezővé teszik, az büdös... mert ugyan, ha nekem semmi panaszom nincsen, még az orrom sem folyik, nehezen sem veszem a levegőt, akkor miért is kéne beadatnom magamnak valami sz@rt amit még 2 évig sem teszteltek ? Továbbá a vírus mutálódik... szóval 2 év múlva megint oltassam be magam egy már mutálódott covid vírus ellen ?
Ördöki kör...
Szóval semmilyen oltás nem lesz beadva - ha kötelező.
Ha nem lesz kötelező, talán elgondolkodnék rajta... de akkor is nem, a válasz.
Majd az immunrendszerem szépen legyűri...mint ahogy az ezerféle más nátha, meg fakkomtudja milyen vírust...