Újabb esély.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már a címe is irritáló.
Köszi Molni. Akkor a gyér angol tudásommal is jól értettem, hogy bőven van benne csúsztatás és túlzás.Már a címe is irritáló.
5:09
Jah, persze és az F-35A olcsóbb volt a tenderen, ahol indult...
Az olcsó üzemeltetési költséget is a kis méretéből vezeti csak le.
Vastaps.
Csókolom, az inkább a flottaméretből adódik. Mennyibe kerül üzemeltetni egy autóflottát, amiből csak 50 ezer darab van az egész világon és mennyibe, amiből van 5 millió, mint típuscsalád? Na, kb. így aránylik a Gripen az F-16 családhoz. És senkit nem érdekel, hogy kisebb. Kicsivel olcsóbb bele a keró. Ennyi. A műszkai vetületének fajlagos költségei meg az egekben.
Az összes többi egysoros számadat, meg marketing bullshit is pont igaz többi 4++ gen gépre is.
Ráadásul ez a C/D-kről beszél csak...
Ami kurvára nem "top of its class".
Az ilyen videók kapcsán vagyok sajnos irigy. Ok, hogy sok videó = sok nézettség, de hogy ilyen fostaliga hülyeségeket mantrázó csatornák hasítanak, a valódi értékes tartalom mellett meg sehol.
Már a címe is irritáló.
5:09
Jah, persze és az F-35A olcsóbb volt a tenderen, ahol indult...
Az olcsó üzemeltetési költséget is a kis méretéből vezeti csak le.
Vastaps.
Csókolom, az inkább a flottaméretből adódik. Mennyibe kerül üzemeltetni egy autóflottát, amiből csak 50 ezer darab van az egész világon és mennyibe, amiből van 5 millió, mint típuscsalád? Na, kb. így aránylik a Gripen az F-16 családhoz. És senkit nem érdekel, hogy kisebb. Kicsivel olcsóbb bele a keró. Ennyi. A műszkai vetületének fajlagos költségei meg az egekben.
Az összes többi egysoros számadat, meg marketing bullshit is pont igaz többi 4++ gen gépre is.
Ráadásul ez a C/D-kről beszél csak...
Ami kurvára nem "top of its class".
Az ilyen videók kapcsán vagyok sajnos irigy. Ok, hogy sok videó = sok nézettség, de hogy ilyen fostaliga hülyeségeket mantrázó csatornák hasítanak, a valódi értékes tartalom mellett meg sehol.
Nincs neki...A Gripen "E" -nek van EW vàltozata.Szerintem kellene belőle.
Maga az E az "EW változat"...amúgy a C-nek is valamennyi EW képessége. A radar upgraddel ez még javulni is fog...A Gripen "E" -nek van EW vàltozata.Szerintem kellene belőle.