A képen is SSGN-t írnak, de szerintem inkább SSN. Elsősorban vadásztengó, másodsorban csapásmérő rakéta hordozó, mint pl az átalakított Ohio-k, vagy az Oscar-ok, amik fő feladata a rakéták "cipelése".Ő egyébként nem inkább SSGN?
A képen is SSGN-t írnak, de szerintem inkább SSN. Elsősorban vadásztengó, másodsorban csapásmérő rakéta hordozó, mint pl az átalakított Ohio-k, vagy az Oscar-ok, amik fő feladata a rakéták "cipelése".Ő egyébként nem inkább SSGN?
Értem én de ezeknek semmi hatása az ukrán fronton! Sirius dron prec fegyverekkel meg a 4 gen szintén precíziós fegyverekkel. A kamikaze drónok terén nincs panasz abban meg elég jók!Ismét megerősítették, hogy a Jaszeny-M-ek kapnak hiperszonikus Cirkonokat. Utóbbiak hatótávolságára 900 kilométert írnak
![]()
Russia to equip new nuclear submarines with hypersonic missiles
Russia is in the process of equipping its new nuclear submarines with hypersonic Zircon missiles, the head of Russia's largest shipbuilder told the RIA state news agency in an interview published on Monday.www.reuters.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..