Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Le kell hogy adják a rendelést 200 Szu-57esre. Bár az F-35tel jobban járnának.Olvastam erről, hogy megkapják a PL-15-öst. Hittem is, meg nem is. De ezek szerint igen.
A Block 3 gép + PL15 azon a környéken mindent tarol. India nagyon bele kell húzzon.
Ha egy milliméternyi agyuk van, most engedik el az újra indított MMRCA-at, és rendelnek be még 100 Rafale-t, pár száz Iris-T és Meteor mellett. Kifogytak az időből, hogy saját fejlesztésekkel és 5 évig nyújtott tenderekkel bohóckodjanak.Olvastam erről, hogy megkapják a PL-15-öst. Hittem is, meg nem is. De ezek szerint igen.
A Block 3 gép + PL15 azon a környéken mindent tarol. India nagyon bele kell húzzon.
Az se holnapra érkezne meg. Erről elkéstek.Ha egy milliméternyi agyuk van, most engedik el az újra indított MMRCA-at, és rendelnek be még 100 Rafale-t, pár száz Iris-T és Meteor mellett. Kifogytak az időből, hogy saját fejlesztésekkel és 5 évig nyújtott tenderekkel bohóckodjanak.
Nyilván, de még mindig gyorsabban, mint ha 2023-ig megszülik, hogy ki legyen az MMRCA 2 győztese (már ha jobban sikerülne, mint az első kör).Az se holnapra érkezne meg. Erről elkéstek.
.Ha egy milliméternyi agyuk van, most engedik el az újra indított MMRCA-at, és rendelnek be még 100 Rafale-t, pár száz Iris-T és Meteor mellett. Kifogytak az időből, hogy saját fejlesztésekkel és 5 évig nyújtott tenderekkel bohóckodjanak.
Az is elég lenne, ha a turbánosok kicsit visszavennének az arcukból, és a beindítandó indiai Rafale-gyártósorra odaengednék a francia minőségellenőröket és műszaki átvevőket. Az biztosítaná igazán a hazai ipari fejlődést, ha az európai minőségi követelmények szerint megtanulnának dolgozni. Nem is tudom hogy képzelték, hogy a repiparban majd francia gyári minőségi garanciákat kapnak anélkül, hogy a francúzok látnák hogyan dolgoznak a turbánosok. Aztán ha beköszön 1-2 baleset, katasztrófa, vagy csak hónapokra földön ragadnak a gépek valami gyártási hiba, hanyagság miatt akkor a francia termék/Rafale imázsát rombolják?!!.
.
Meg egyelöre el kene engedni ezt a "Make in India" nevu minden aron eröltetett vesszöparipajukat, ami ugyan jo a hazai ipar epitgetesere, de a beszerzeseket nagyon megneheziti, lassitja es szerintem olcsobba sem teszi. A franciak szivesen felfuttatnak nekik a Rafale gyartast, Aribusbol is tudnak szazaval gyartani es atadni, a Rafale is biztos felfuttathato ha szukseg van ra.