Van hasolóság de ez inkább egy fix középszárnyas Mig-23 ami kicsit még F-16, meg Mirage F1 .De igen, de ez egy alsószárnyas konstrukció és a beömlőnyílások is alul vannak.
Ez meg az IAR-95, ami szintén nem jutott túl a tervezési fázison.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van hasolóság de ez inkább egy fix középszárnyas Mig-23 ami kicsit még F-16, meg Mirage F1 .De igen, de ez egy alsószárnyas konstrukció és a beömlőnyílások is alul vannak.
Ez meg az IAR-95, ami szintén nem jutott túl a tervezési fázison.
Igen, a bombázás előző nap történt.A Mirage bombázás, és a Mig-21 kolbászolás nem egyszerre volt, elvileg. A bombâzâs után a pakik is át akartak repülni válasz bombázni, szerintem erre emelték a legközelebbi gépeket, ami Mig21 volt
Néha a legegyszerűbb ok a leghihetőbb, ezt én még el is tudom hinni, akármekkora blama...Miért Mig-21-est vetettek be az indiak a pakisztáni támadók ellen, mikor volt modernebb gépük is?
https://wagnerpeter.blogspot.com/20...1HMkiyBw5LgCiAbSA6kUDo2fsJpLSd6b4-5PImnQT1DlY
Az Alert 5 is erre hivatkozikNéha a legegyszerűbb ok a leghihetőbb, ezt én még el is tudom hinni, akármekkora blama...
Oszt mire indítja, ha vak, mint a denevér?Azt azért megjegyezném,hogy az indiai MiG21Biszek korszerűsitve lettek,és még az R-77 rakétákat is bevethetik
Kopyo lokátort is megkaptaOszt mire indítja, ha vak, mint a denevér?
PESA?Kopyo lokátort is megkapta
Szerintem nem az,még mechanikus.90es évekbeli technika.De a radarszaki tudná megmondani róla a tutit.PESA?
50 centis, 29 dB nyereség. Hasp majd megmondja, mit láthatna, ha jól működne.
http://toad-design.com/migalley/index.php/jet-aircraft/mig21/mig21-kopyo-radar/
Namármost ez vagy PS, vagy tényleg odaadták a pakiknak a PL-15-öst