És ez a kép hihetően ábrázolja, hogy tényleg többfeladatú: két póttartály, egy hajó elleni rakéta valamint két-két légiharcrakéta. Kíváncsi vagyok, hogy a rivális Tejas-ról mikor készül majd valami hasonló?
Military-Photoshop.blogspot.com, a függesztmények copy+paste mind a két oldalra, csak a kitakarásra figyelt, de ott is csak a kép szerinti jobb oldalon.
Elöfordulhat (meg az is hogy a szárazföldi erök részére mert évekkel ezelött rebesgették... )
De hamarosan közeleg a prioritási idöszak váltás amikor a légierö veszi át a dömping megrendelö szerepet (2016 és 2018 a maximális felfutás) és lehet hogy 5gen megérkezésig rendel párat a légierö (bár nekik kicsi szerintem a vas, az uj koncepcióba nemtudom mennyire van helye.
Eddig nagyon úgy néz ki hogy neked lessz igazad.
De én még mindig hiszek a sok évvel ezelötti szárazföldi erők bejelentésébe (hogy amikor kiforrja magát az akkor még csak tervasztalon lévő b típus leadják a megrendelést) (titkon azóta is várom
Mert akkor logikusan le vólt írva hogya légierő struktúraváltása miatt szükség lessz d szárazfőldi erőknek egy saját multi gépre. (azért mégíscsak majdnem 1000 repüllő eszközt üzemeltetnek a szárazfőldiek.
Kétlem, ha csapásmérés, akkor ott a JH-7A, ha meg vadász feladat akko meg a J10/J11B kombó. Ezt a gépet a pakiknek fejlesztették ki és kimondottan exportra, amivel talán már az argentínok is szemeznek.