Megkezdodtek az AK-12 tesztjei:

http://hungarian.ruvr.ru/2013_06_11/Uj-otodik-generacios-lofegyver-az-orosz-hadseregnek/

Miért nem a "Kalasnyikov verziok " topik-ban megy a hozzászolás?

(Moderátori megj.: átcsatolva a megfelelő topikba.)

<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Tovább folynak a tesztek az AK-12-vel
Kíváncsi vagyok ez és a 8mm-es lőszer mire képes. Bár az amerikai műsorokban biztos találnak majd kifogást erre is. :D Az egyenes válltámasznak köszönhetően a pontosság gyanítom javult, akár lehetne is idehaza váltótípus.

Az  AK-12 bizony  sokat fejlődött.  A  teljesség igénye nélkül:   irányzóvonal  200  mm-el hosszabb,  a válltámasz  hosszban és magasságban is állítható,  5  szereléksín,    3  féle tár, jobb  és balkezes  is  egyformán  használhatja, 5-féle kaliberben  kívánják gyártani  .

<a title="" href="http://htka.hu/forum/gyalogsagi-fegyverek-es-feleszerelesek/kalasnyikov-variansok/" rel="nofollow">dudi</a>

Láttad azt amit a Steyer AUG topikban írtam? Elvileg választ adtam a kérdésedre, nem tudom, hogy segített-e...

Az AK-12 szerintetek van olyan jó, mint egy SCAR vagy egy G-36? 

A 9x39 egy speciális lőszerfajta speciális fegyverekhez nem pedig karabélyba való tömegtermék.

<a title="Profile" rel="nofollow">fip7</a>

Nem láttam(vagy nem emlékszem rá) mert nem tudom csak az elmúlt 24 óra hozzászólásait visszanézni de most majd jól megnézem

Ez ok, de spec alakulatoknak gyárthanak olyan változatoka is. Végül is mind1, most mondta sirulusgalnis, hogy nem lesz. A 8 milliméterhez ezt találtam a legközelebbinek.

Simán vissza tudod olvasni a fórumban a hozzászólásokat ameddig akarod.

<a title="" rel="nofollow">Mackensen</a>

Csak azt látom,hogy melyik topikban van olyan hozzászólás amit nem olvastam azt,hogy mit írtak azt nem látom és tekintve az oldal sebességét kicsit idegölő végignézni minden topikot hátha írt-e nekem szóló dolgot valaki.

Amúgy az elkövetkezendő évtizedekben várható valami forradalmai újítása a gépkarabélyoknál?

Gondolom az ak-k sem fognak sokáig hasonlítani a régi formához és valamilyen xm-29 szerű fegyverek lesznek majd nem?
sf-laugh.gif