Kamaz Typhoon - Páncélozott szállító jármű

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 722
28 339
113
Lehetséges változatok:
nfeQjTO8_rw.jpg
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 683
56 767
113
Rövid ismertető cikk a típusról magyar nyelven:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/12/31/szuperjarmuvet_epitett_a_kamaz_az_orosz_hadseregnek/
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Érdekes hogy már valamyilek katonai körzet kapott belőle 30 db de hogy mennyi van már vagy mannyit vesznek belőle az rejtély.
Már az új Pantsir -SM ere fog épülni.
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Persze nincs még rendelve kamaz typhoon de máris valami ocsmány szart csinálnak a fejlesztők.
http://worlddefencenews.blogspot.hu/2016/01/russian-company-remdizek-will-introduce.html
 
 • Tetszik
Reactions: aquarell

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 722
28 339
113
Ha jól olvastam VK-n akkor izraeli harci modul (ДУБМ-дистанционно управляемый боевой модуль) van rápakolva
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 136
54 712
113

Megnéztem ezt a videót,mert érdekelt,hogy melyik tengelyek kormányozottak,de közben kiderült,hogy az automataváltója 6 sebességes,sanszosan lehet választani hajtás képletet,mert driftelnek vele a hóban,és csak a hátsó kerekek pörögnek,ill. a legérdekesebb,valahol 7:30 körül pár másodpercre belülről mutatják,és halad a gép,kanyarodik,forog a kormány,de nem ül benne sofőr,lehet,hogy távirányítható?
Ja,és le van választva a deszant tér,a vezető fülkétől.