Kamaz Typhoon - Páncélozott szállító jármű

Lehetséges változatok:
nfeQjTO8_rw.jpg

Rövid ismertető cikk a típusról magyar nyelven:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/12/31/szuperjarmuvet_epitett_a_kamaz_az_orosz_hadseregnek/

Érdekes hogy már valamyilek katonai körzet kapott belőle 30 db de hogy mennyi van már vagy mannyit vesznek belőle az rejtély.
Már az új Pantsir -SM ere fog épülni.

Ha jól olvastam VK-n akkor izraeli harci modul (ДУБМ-дистанционно управляемый боевой модуль) van rápakolva

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tájfun-VDV:

Megnéztem ezt a videót,mert érdekelt,hogy melyik tengelyek kormányozottak,de közben kiderült,hogy az automataváltója 6 sebességes,sanszosan lehet választani hajtás képletet,mert driftelnek vele a hóban,és csak a hátsó kerekek pörögnek,ill. a legérdekesebb,valahol 7:30 körül pár másodpercre belülről mutatják,és halad a gép,kanyarodik,forog a kormány,de nem ül benne sofőr,lehet,hogy távirányítható?
Ja,és le van választva a deszant tér,a vezető fülkétől.

2020-ig további 20 db Kamaz-63968 írtak alá szerződést.
Mennyi lehet már ebből?
Kamaz-63968_typhoon_multi-purpose_6x6_armoured_truck_Russia_Russian_defence_industry_military_technology_007.JPG

Na gyerekek hoztam egy érdekes infót nektek!

Az orosz hadsereg 2017-ig 180 db Typhoon-U és 260 db Typhoon-K rendelkezett és azóta még többet szállítottak le.

Azért jó hallani hogy nem az izéjüket vakarják hanem, megy a csaptokhoz az új technika .

Typhoonk-K
tajfun-k_lsfdkjl2.jpg

Typhoon-U
320px-Alabino220415part1-20.jpg