Kamaz Typhoon - Páncélozott szállító jármű

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Az FSZB által használt kamaz.
DchzioBWAAI14hK.jpg

Dch0yUiXcAAw4IW.jpg

Dch0yVRXcAArjHX.jpg
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
2020-ig további 20 db Kamaz-63968 írtak alá szerződést.
Mennyi lehet már ebből?
Kamaz-63968_typhoon_multi-purpose_6x6_armoured_truck_Russia_Russian_defence_industry_military_technology_007.JPG
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Na gyerekek hoztam egy érdekes infót nektek!

Az orosz hadsereg 2017-ig 180 db Typhoon-U és 260 db Typhoon-K rendelkezett és azóta még többet szállítottak le.

Azért jó hallani hogy nem az izéjüket vakarják hanem, megy a csaptokhoz az új technika .

Typhoonk-K
tajfun-k_lsfdkjl2.jpg

Typhoon-U
320px-Alabino220415part1-20.jpg