Ha belinkelsz egy 444-es cikket az meg nem "teny". A libsibolsi sajto szokasos csusztatasait idezed es nem a tenyeket linkeled. Hol van a eu parlamenti szavazas targyanak pontos szovege? Mit szavaztak meg? Nem tunt fel, hogy az altalad linkelt sajtoorganumok szerint megszavaztak a kotelezo betelepitest, de nincsenek kotelezoen betelepitendo migransok azota sem?
Az ilyen beszolas szerinted milyen mentalitasra vall?
Oke, ertem, durcas vagy a fideszes birkakra. De nem tudnad az ilyeneket magadban tartani? Ezekkel a beszolasokkal csak kinyirod a parbeszedet.
Ángyán:
Sebeszi pontossaggal leirja a Bajnai tarsasagot, de a fideszes vezetes ekezesebem szamtalan hibat fedeztem fel:
- Rendkivul indiszkret reszletekkel probalja a hitelesseget fokozni. Ezt egy drogos prostitol sem varna az ember, egy ertelmisegi tanszekvezeto professzortol pedig igencsak meglepo.
- A
majdnemtanszekkel folosleges ervelni. Egyszer nekem is majdnem megvolt Melanie Trump, de csak majdnem.
- Az osztrak foldarakat hozza fel peldanak a nyereszkedes bemutatasahoz. Egyszer azt feltetelezi, hogy nalunk tobbszorosere fognak felmenni a foldarak, masszor meg az a baja, hogy tul dragak a foldek es a kisemberek nem tudjak kifizetni. Ausztriaban (a masik kedvenc peldaja Hollandia) sokkal kevesebb a szantofoldi muvelesre befoghato fold es tokeerosebb az orszag. Rossz a pelda.
- Egyszer azert sir, hogy nem adtak 3 millio forint tamogatast (1-2 hektar ara) a foldmuvelesbe kezdo helyben gazdalkodo fiatal es gyereket vallalo csaladoknak. De azt senki sem emliti meg, hogy ma csak a gyerekvallalasra lehet 10-et kapni illetve a vallalkozasok beinditasahoz es mukodtetesehez is vannak tamogatasok.
- Van amikor azon sir, hogy nem tudtak megegyezni azon az illetekesek, hogy a leendo foldtulajdonosoknak helyben kell-e elniuk es gazdalkodniuk. Itt is csak az o elkepzelese lehetseges minden mas elvtelen.
- Tudja, hogy az europai unio szivatni fogja Magyarorszagot az allami tulajdonu foldekkel, de a kormanyt ekezi amikor az megelozo lepeskent inkabb kiszorja a magyaroknak a foldeket.
- Zavarja, hogy fideszesek jutottak nagyobb birtokokhoz, de azt is tudja, hogy elotte a szoclib kezeben volt a nagybirtokok tobbsege.
- Azt sem erti, hogy a mezogazdasagban miert dolgoznak ossze az eltero partkotodesu emberek (Maffia!
). De megis mi a francot gondolt? Majd minden valasztas utan csak a foldek felerol eszik az orszag?
Sokaig sorolhatnam meg. Jo lenne ha osszeszedne a 2-3 legnagyobb problemat es nem kapkodna ossze vissza. (Elcseszett eu szerzodes, kulfoldiek foldvasarlasa, ilyesmik.)
Szamtalan helyen santit a vadaskodasa, de azt elismerem, hogy szolgal erdekes reszletekkel. Szerintem politikusnak alkalmatlan.