Ha belinkelsz egy 444-es cikket az meg nem "teny". A libsibolsi sajto szokasos csusztatasait idezed es nem a tenyeket linkeled. Hol van a eu parlamenti szavazas targyanak pontos szovege? Mit szavaztak meg? Nem tunt fel, hogy az altalad linkelt sajtoorganumok szerint megszavaztak a kotelezo betelepitest, de nincsenek kotelezoen betelepitendo migransok azota sem?
A jobblibsi sajtó pont ugyan úgy csúsztat és hazudik, nemrég linkeltem egy videót, ahol arról volt szó, hogy a jobbik 28 sajtó pert nyert a habonyművek és egyébb jobblibsi orgánumok ellen. A 444-en szereplő infografika volt a lényeg, azt több nyomtatott sajtó is lehozta. Habonyművekes hivatkozást nem találtam, gondolom nem véletlenül. Annak idején nagy botrányt kavart, hogy megszavazták úniós szinten a betelepítést, míg itthon ment a bohóckodás. Én nem tudom, te miről beszélsz amúgy, mert Pesten járva kelve, nagyon sok tájidegen egyeddel találkozok, és bizton állíthatom, mert ez nem csak az én észrevételem, hogy egyre többel.
Oke, ertem, durcas vagy a fideszes birkakra. De nem tudnad az ilyeneket magadban tartani? Ezekkel a beszolasokkal csak kinyirod a parbeszedet.
Majd ha a jobbikos pártkatonázásra, meg az orbánfóbiázásra is így reagálsz akkor leszel hiteles, addig, csak egy jobblibsi vagy, aki pont olyan részrehajló, mint a többi.
Ángyán:
Sebeszi pontossaggal leirja a Bajnai tarsasagot, de a fideszes vezetes ekezesebem szamtalan hibat fedeztem fel:
- Rendkivul indiszkret reszletekkel probalja a hitelesseget fokozni. Ezt egy drogos prostitol sem varna az ember, egy ertelmisegi tanszekvezeto professzortol pedig igencsak meglepo.
- A
majdnemtanszekkel folosleges ervelni. Egyszer nekem is majdnem megvolt Melanie Trump, de csak majdnem.
- Az osztrak foldarakat hozza fel peldanak a nyereszkedes bemutatasahoz. Egyszer azt feltetelezi, hogy nalunk tobbszorosere fognak felmenni a foldarak, masszor meg az a baja, hogy tul dragak a foldek es a kisemberek nem tudjak kifizetni. Ausztriaban (a masik kedvenc peldaja Hollandia) sokkal kevesebb a szantofoldi muvelesre befoghato fold es tokeerosebb az orszag. Rossz a pelda.
- Egyszer azert sir, hogy nem adtak 3 millio forint tamogatast (1-2 hektar ara) a foldmuvelesbe kezdo helyben gazdalkodo fiatal es gyereket vallalo csaladoknak. De azt senki sem emliti meg, hogy ma csak a gyerekvallalasra lehet 10-et kapni illetve a vallalkozasok beinditasahoz es mukodtetesehez is vannak tamogatasok.
- Van amikor azon sir, hogy nem tudtak megegyezni azon az illetekesek, hogy a leendo foldtulajdonosoknak helyben kell-e elniuk es gazdalkodniuk. Itt is csak az o elkepzelese lehetseges minden mas elvtelen.
- Tudja, hogy az europai unio szivatni fogja Magyarorszagot az allami tulajdonu foldekkel, de a kormanyt ekezi amikor az megelozo lepeskent inkabb kiszorja a magyaroknak a foldeket.- Zavarja, hogy fideszesek jutottak nagyobb birtokokhoz, de azt is tudja, hogy elotte a szoclib kezeben volt a nagybirtokok tobbsege.
- Azt sem erti, hogy a mezogazdasagban miert dolgoznak ossze az eltero partkotodesu emberek (Maffia!
). De megis mi a francot gondolt? Majd minden valasztas utan csak a foldek felerol eszik az orszag?
Sokaig sorolhatnam meg. Jo lenne ha osszeszedne a 2-3 legnagyobb problemat es nem kapkodna ossze vissza. (Elcseszett eu szerzodes, kulfoldiek foldvasarlasa, ilyesmik.)
Szamtalan helyen santit a vadaskodasa, de azt elismerem, hogy szolgal erdekes reszletekkel. Szerintem politikusnak alkalmatlan.
Na amiket itt leírtál az volt a hülyeség csimborasszója. Példának okáért "sebészi pontossággal írja le a Bajnai társaságot" , de a fideszes mamelukokat, nem, mert csak földművelésügyi államtitkár volt és belelátott a dolgokba. Pont az indiszkrét részletek tették őt hitelessé, hiszen ott volt és látott, hallott dolgokat és a Soros tanonc, maga kérte fel erre a posztra, 2006-óta volt fideszes országgyűlési képviselő.
Az osztrák és holland példája tökéletes, lévén ő szakember és amiket elmond azzal én is találkoztam.
A mezőgazdasági mérnökit például akkor hagytam ott, amikor az orbán brigád szétlopta a földvagyont is és főként olyan egyének jutottak földhöz akik akik nem rendelkeztek semmilyen végzettséggel, mert az aranykalászos gazda, az nem végzettség, gondolom te se akarnád, hogy egy aranyszikés orvos műtsön az egyetemen végzett helyett.
Ő azt is elmondja, hogy miket ígért neki a soros tanonc és azt is, hogy mi lett ebből. Ha valóban értelmes ember lennél, a kettő különbségéből levonnád a tanulságokat.
A 2-3 millió, az arról szolt, hogy helyben vidéken indítanak, egy népesedési földprogramot, ahol, a LÁZÁR, meg a MÉSZÁROS és egyéb g.cik helyett a helyben élő ezzel foglalkozó fiatal vállalkozók (szakirányú végzettséggel természetesen, nem aranykalászosok) kapnak földet. Erre neked az a válaszod, hogy valami büdös városban kaphatok 10 misit, egy betonlyukra, újra vagy használtra ami mellesleg szarra sem elég, mert pl pesten 10 misiért max a 8 kerbe a kolompárék mellett kapsz egy poloska fészket. Tehát így vagy úgy de hitelt kell felvennem és vagy kapok 10 misit, vagy nem, mert ugye nem automatikusan jár a 10 misi.. Jártam egy csomó helyen vidéken focipályákat építeni, (mert erre kaptak uniós pénzt) és nem egy helyen mesélték az ott élők, hogy a település körül lévő földek 2-3 ember kezében összpontosulnak és a fiatalok elmennek, mert nincs meló, max idény jellegű és atom csíra pénzért
További hülyeség, abban amit leírtál, hogy nem a magyaroknak szórta ki a földet, hanem a brigádjának szórta ki a földet, miközben azt ígérték, hogy nem ez lesz, nem a nagyüzemek hanem családi kisvállalkozások jutnak majd földhöz és újra csak hazudtak. Ezt el kell ismerni és nem továbbra is okoskodni mert ettől lesz ember az ember az okoskodástól, max fideszes lesz. Az már csak hab a tortán, hogy egy valag külföldi is pályázott és kapott magyar termőföldet, illetve akik eddig zsebszerződéssel voltak "tulajdonosok" azok ezek után saját tényleges tulajdonosok lettek, már csak ezért is hazug vagy és hazugság amit mondasz. (nyugodtan nézd végig te is a korabeli parlamenti csatározásokat)
A kedvencem az utolsó hozzászólásod volt. Az egész irományod elején zavart, hogy a libsibolsi médiából idézem az adott információt, és az egész ömlengésed végén már semmi gond nincs azzal, ha a szegfűhercegek és a narancsbárók egymás seggét törölgetik. Szeretem az ilyen következetességet.