Emlekszem.
Marmint ha az a Szucsne Major Ildiko tajekoztatoja volt. Konkretumokat o sem mondott. (Persze megtanulhatna magyarul, az sokat segitene.) De mindegy is, mert hiaba ismetelgeted ezt 28 megnyert pert. Mind a ketten tudjuk, hogy tok lenyegtelen tyukperek voltak. Ha tudsz valami fontosat akkor inkabb csak azt emeld ki.
A jobblibsi kifejezest nem is ertem. Addig kovettem a sztorit, hogy a jobbik kozeledett a libsikhez es ebbol lett a
ballik becenev, de hogy mi koze van ehhez a fideszes "geciknek", azt nem vagom. A jobblibsi kifejezes a Vona-vonalra pont jo lesz. Koszi.
2-3 milliobol te sehol nem inditasz nepesedesi foldprogramot.
Nem is ertem hogy kepzelted, amikor a 10 milla erteket egybol a helyen tudtad kezelni. Megjegyzem az onresszel is szamolhatnal, mert nem az allam fog neked lakast vasarolni. Ha ez neked nem tetszik es szova teszed, akkor se.
A tobbit most nem idezem, de nekem ebbol nagyon hianyoznak a konkretumok. Ez igy csak szobeszed. A kulfoldiek foldvasarlasaval kapcsolatban is inkabb a konkretumok erdekelnenek. Ki, mit, mikor, hogyan?
Kezdjuk ott a tortenetet, hogy nem ingyen foldosztas volt. A foldek arat ki kellett fizetni. Egy minimalis hozzaertest is elvartak, de nem tobbet. Ezzel nekem pont nincs semmi bajom. Nem kell agrardiploma minden mezogazdasagi vallalkozashoz. Nem is ertem miert panaszkodsz.
Egyetelen konkret eset volt ide belinkelve (valami indexes video) amikor 2-3 birkakat terelgeto ember panaszkodott, hogy nem jutott nekik fold. A reszletek abbol a riportbol is hianyoztak. pl.: Milyen palyazatokat adtak be? Ki nyerte el eloluk a foldeket? Mi a f.szt keresnek a pusztaban ezek az emberek tobb szaz birkaval, ha nem volt tobb eves berleti szerzodesuk, stb stb.. Vegulis csak a frocsoges ment. Arra meg nem vagyok kivancsi.
Ángyán: A diszkrecio fontos a politikusoknal is. Elhiszem, hogy neked tetszett a szovegenek ez a resze is (nekem is
), de nem veletlen, hogy a jobbik sem csabitotta at magahoz. Nekik is van annyi eszuk, hogy egy ilyen embert nem engednek kozel magukhoz. Nekem egyebkent is kicsit zizinek tunik az a ficko.
Te tenyleg csak olyan zoldsegeket eszel amit jobbikos partkotodesu foldtulajdonosok termeltek, szallitottak, dolgoztak fel es arultak? Azert vagy te ilyen mufurc mert leesett a vercukrod.
Arra az aprosagra meg felhivnak a figyelmed, hogy Szucsne szerint "
a jobbik a sardobalasban nem kivan reszt venni" szoval csak finomabban a jelzokkel.