Az sem furcsa, hogy "Mogát" ismerősnek hívja
"Remelem, meg ma sikerul osszehozni, es felteszek ide egy tobbnyelvu videot is, ahogy igertem, egy orosz anyanyelvu ismeros segitsegevel"
"na, itt a video is. Moga felvezetése elég jol sejteti, miert nem akarunk novekedo orosz befolyast. Konkretan vele amúgy tök jót, mindkettőnk számára tanulságosat és őszintén beszélgettünk melegektől civil szervezeteken at a putyini autoriter hatalomgyakorlasig mindenről. A sokak érzéseibe gyaloglást meg tényleg nagyon sajnálom, rossz célpontválasztás volt, ahogy már kedd este is írtam (bőven ezelőtt a videós sztori előtt amúgy, csak tájékoztatásul) miután saját barátaim olyan sokan kiakadtak. Viszont okos és békés eszközökkel, nem sértően, de nagyon határozottan mindenképp ki kell állnunk a moszkvai nyomulás ellen, ez egyértelmű!. Legyen igazság és szabadság Oroszországban is, meg nálunk is, meg mindenhol...legyünk már képesek végre igazi szeretetben élni egymással a kurva mindenit! MIR
"
(itt következik a videjó)
Mogamed meg azzal indít, hogy:
"Igen... Mi akcióba léptünk tegnap azért, hogy megtaláljuk ezt az állampolgárt."
Ismerős... én meg Szent Teréz személyesen.