N
eked ez csak arra jo hogy gunyolodj es kopkodj de itt emberek csaladok elete ment tonkre .10+ eve ezen rugozik a baloldal. Ha jol emlekszem (akkor a resztulajdonlasok utan visszaszamolva) valami 25 ha foldje van ott. Engem nem zavar. Erdekes viszont, hogy az angol es francia tulajdonosok viszont teged nem zavarnak, ahogy a nemet, az amerikai sem. Talan meg vietnami is van. Persze teged gondolom az Altus sem zavart.
Ezt hallgatom mar majd' 20 eve...
A ballibbantak valoban szetloptak az orszagot, sok esetben a hazaarulas szintjen. Fogalmam sincs azt mikorra fogja kiheverni az orszag.
Olvastam. Csak a szokasos kopkodes ment.
Senki sem kapott semmit. Meg lehetett venni a foldeket, nem ajandekba adtak.
A hektarnyi hegy az inkabb csak dombocska.
Ugye, hogy tudod: Megvenni! Es barkinek, aki palyazott. (Persze a trafikoknal is fideszes oligarchakrol ment a szoveg honapokig.)
A legmagasabb licit nyert.
Nem.
Konkret peldat eddig te sem hoztal. Par vadaskodast lattam a teveben, de ha azok a jeghegy csucsat kepzik akkor nincs is mirol beszelni.
Az nem tetszik, hogy kethetente jon valami eszetlen aki mindig ugyanazt "felemlegeti" es ujra, elolrol kezdve el kell neki magyarazni. Nem mintha valami latszatja is lett volna a dolognak.
Azert annyira nem is.
Talan ismerem is. En is onnan jovok.
O, egyre ismerosebb a tortenet...
Csak mert ok elkepzeltek valamit, azert meg nem kell ugy tortennie.
Ilyen romantikusnak tunik egy kivulallo szamara, de ne ragadjunk le itt.
Ez sajnos nem igy mukodik. Jobb palyazatot kell beadni. Leginkabb nagyobb osszeget kell irni a papirra.
Ha nekik megeri akkor masnak is. Elbiztak es elszamoltak magukat.
Varj, kitalalom...
Szolgalmi jog lesz az. A megadasa tovabbra is kotelezo maradt. Persze a keresztul-kasul futo foldutakbol csak egyet kell megtartani... ha mas tulajdonaban allo foldterulet hozzafereset kell biztositani. Vagyis ezek szerint megiscsak nyertek foldet a rokonaid...
Ami korabban soha nem volt az ovek, maximum csak bereltek.
Igen, evtizedek ota kiskiralykodtak az allami foldeken bizonyos csaladok. Most talan masnak is jutott muvelheto foldterulet.
Par honapja tortentek csak a palyazatok elbiralasai. Nyilvan nem emiatt szoktek el vilagga a gyerekek.
Azt a megalazo, kizsakmanyolo banasmodot amit ott tapasztaltam egy eletre megemlegetem. Nekem attol nem lesz rossz napom, hogy most ok szivnak. Koszonom, hogy megosztottad ezt a tortenetet.
Nem tudom. Mennyit? Kerlek meselj meg!
Fussuk le a szokasos koroket, vagy ugorjunk egybol a nyugdijpenztarra?