Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor a SOTE tetejére mennék.Molni.... Akkor sem jönnél ki, ha az MTK-Fradi meccs előtt az izraeli F-15-ösök műrepülnének az új Hungária körúti pálya felett?
Az UTE a belügyi csapat volt, a Honvéd gondolom egyértelmű, a BVSC szintén, az MTK meg hát ugye ki lett tárgyalva fentebb, ahogy látommolnibalage
<i>"(Amúgy nem az UTE a zsidó csapat?)"</i>
Tudtommal nem. A zsidó csapat az MTK.
Írtatok itt a Monsanto-ról és a génmódosításról. Most olvastam el az indexes cikket, ott írja, hogy a Monsantos vetőmagokból kinővő magokat már nem lehet többet elvetni. Ezt a cég jogi úton tiltja, vagy úgy alakította, hogy nem hajt ki?
Félreértések elkerülése végett a nemesített vetőmag is ilyen és tucatnyi fajta van egy növény esetén. Vetőmagot is vásárolják már jó ideje és nem az n+1-dik generációja az egyszer megvett vetőmagnak van újra elvetve. Ez sok helyen semmit sem változtat.Ló és szamár keresztezéséből öszvér lesz, de az öszvér már biológiailag szaporodásra képtelen, másik öszvérhez újra ló és csacsi kell! Gondolom ez a vetőmagnál is így lehet, és a Monsato piszkosul örülhet neki, mert ha aki átáll a vetőmagjaira, attól kezdve kizárólag tőlük tudja beszerezni, saját maga nem tud magot szaporítani. Ezt nem a szabadversenyt legyilkoló monopóliumnak hívják véletlenül??!
Amúgy azt nem tudom, hogy tudjátok-e, hogyha megverjük a Belgákat akkor valószínűleg EB elődöntőt is fogunk játszani?
A Belga csapat játékerőben nem erősebb, mint a Portugál. Persze győznünk kellene, itt már nem jó az X, de én szerintem nem lehetetlen megfogni a belgákat.
Az más kérdés, hogy ez lesz a válogatottunk eddigi legnehezebb mérkőzése!
<b>De ha tovább megyünk akkor: </b>
Az én meglátásom szerint, a Wales-Ír meccsen majd Wales fog tovább menni, mi meg ennek a párosnak a győztesével játszunk majd ha megverjük a belgákat.
Véleményem szerint egyik csapat sem erősebb nálunk, sőt... Szóval ez majd egy "simán" nyerhető meccs lesz.
<b>Ezután:</b>
Az águnk másik 4 csapata közül pedig a Horvátok torony magasan a legerősebbek, úgyhogy onnan ők jutnak majd az elődöntőbe, szerintem.
Ebből kifolyólag könnyen lehet, hogy Horvát-Magyar elődöntő lesz az EB-n , ami azt jelenti, hogy a válogatottunk mindenképpen bronzérmes lesz! Ez egy óriási dolog szerintem.
És, hogy mennyi esélyünk van a döntőbe kerülésre? Szerintem semmi. A horvát csapat nagyon erős, jó formaidőzítéssel, én úgy gondolom, hogy 90%, hogy a horvátok mennek majd tovább egy horvát-magyar párharc során.
Viszont nem hiszem, hogy nagy gólkülönbséggel győznének majd le minket. Szóval nem kapunk majd nagy zakót
Én remélem, hogy így alakul és sikerül bejutnunk az elődöntőbe!
Hajrá Magyarok!
Én akkor sem fogok magyar bajnokira kijárni, ha megynyernénk az EB-t...
Félreértések elkerülése végett a nemesített vetőmag is ilyen és tucatnyi fajta van egy növény esetén. Vetőmagot is vásárolják már jó ideje és nem az n+1-dik generációja az egyszer megvett vetőmagnak van újra elvetve. Ez sok helyen semmit sem változtat.</blockquote><blockquote rel="emel">
Ló és szamár keresztezéséből öszvér lesz, de az öszvér már biológiailag szaporodásra képtelen, másik öszvérhez újra ló és csacsi kell! Gondolom ez a vetőmagnál is így lehet, és a Monsato piszkosul örülhet neki, mert ha aki átáll a vetőmagjaira, attól kezdve kizárólag tőlük tudja beszerezni, saját maga nem tud magot szaporítani. Ezt nem a szabadversenyt legyilkoló monopóliumnak hívják véletlenül??!
Ezzel csak annyi a probléma, hogy a Belga CSAPAT játékerőben szerintem SOKKAL erősebb, mint a portugál.
<blockquote rel="blitzkrieg"><blockquote rel="molnibalage">Hamut szórok a fejemre, a srácok megtanultak csapatként focizni. Ezt a szintet kellene tartani.
<blockquote rel="blitzkrieg">Írtatok itt a Monsanto-ról és a génmódosításról. Most olvastam el az indexes cikket, ott írja, hogy a Monsantos vetőmagokból kinővő magokat már nem lehet többet elvetni. Ezt a cég jogi úton tiltja, vagy úgy alakította, hogy nem hajt ki?
Sajnos nagy verést kaptunk a Belgáktól, amit szerintem nem érdemeltünk meg.
Én még nem láttam eddig ilyen jól játszani a Belga válogatottat. Miért pont ellenünk kellet összeszedniük magukat....
De sebaj, majd a VB-n vissza vágunk nekik
Szép volt fiúk!
És jó éjt mindenkinek!