Ez egy ereje teljében levő brazil és német csapathoz mérhető belga csapat. Nehogy azt hidd, hogy a továbbjutó lengyeleket vagy Wales-t nem csapta meg volna néggyel ez a belga válogatott. Egyszerűen szar ágra kerültünk.
A csoportelsőséggel kaptuk meg a mezőny egyik legerősebb csapatát miközben olyan ellefelek, mint Wales-t továbjuthattak, mert a 16 között is totál gyenge ellenfelük volt, vagy ahogy a franciáknak is mákjuk volt.
Most őszintén, Svájc, Észak-Írország, Wales, Írország, Lengyelország csapatokból a mostani válogtatott a siker több, mint reális esélyével szállt volna szembe. Erre kaptuk Belgiumot annak "díjaként", hogy erőn felül teljesített a válogatott. Valahol ez vicc...
Ez a belga válogatott hülyére pofozza majd Wales-t (vágnak nekik is vagy 4-et) és a továbbjutó portugálokat is a játék képe alapján simán verik 1-2 góllal. Szerintem belga német döntő lesz ahol egyértelműen a torna két legerősebb csapata fog találkozni. Egészen más szinten fociznak eddig az EB-n, mint bárki más.
Bizony most sok mindenben egyet kell értsek veled, talán először a fórum történetében haha ! Ez a belga csapat nagyon jó, én is a döntőbe várom őket. Azért azt megjegyezném, hogy ŐK is megzavarhatóak, az tisztán látszott, volt egy időszak a tegnapi meccsünkön is, 0-1 es állásnál, mikor pár távoli lövésünk talán 3 kísérlet, 10 percben belül, és egyre közelebb a kapujukhoz, eszükbe juttatta azt, hogy ha kapnak 1 et, akkor kezdhetik előröl az egészet, és ott én láttam őket hibázni, rossz passzokat nyomni, és picit vissza is vettek a hihetetlen rohamaikból, s nem mertek annyira bátran szinte egész csapattal felrohanva kontrázni, ami egyébként a legnagyobb erőssége annak a csapatnak. Számomra ennek az EB-nek az a legnagyobb tanulsága, hogy az első gól nagyon sokat számít, s ezért hatványozottan igaz, amit Dárdai mondott, az első 15 percben kell odabaszni, és lehetőleg megnyerni az első párharcot, meg beverni egy gólt. Utána a másik csapat szopóágon van, de nagyon. Ezt egyébként sajnos egyre többen tudják is, és tolják azt az ocsmány stílust, mind pl. Izland, amivel elhíresültek az Olaszok, vagy amivel EB-t is tudott nyerni nem rég Görögország, maximum középszintű csapattal.