A demokrácia lényege, hogy lehet tüntetni és senki le nem szarja, hogy te unod vagy sem.
Akkor ma, 2017-ben Magyarorszàgon demokràcia van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A demokrácia lényege, hogy lehet tüntetni és senki le nem szarja, hogy te unod vagy sem.
Igen, lehet szavazni a háztetőről is.Joguk az van. Hogy unalmas-e, azt meg maradjon csak az egyén döntése ha szabad. Sokan unjuk, van más módja is a vélemény kifejezésének.
"Ma meg lehet tüntetni napi szinten, nem bántja a tüntetőket a hatalom, sehogy. Mennyire bánthatja ez a tüntetések szervezőit. Milyen jó lenne számukra, egy rendőrök által megvert homoszexuális, vagy migránssimogató, hivatásos, Budapest belvárosi, munkanélküli, demokráciaféltő. Amennyiben vérző fejjel lehetne mutogatni, angol nyelvű szövegkörnyezetben, a liberális világsajtónak."
Egyébként mutogatják is!
Éreztem, hogy valaki be fogja ezt böfögni...Akkor ma, 2017-ben Magyarorszàgon demokràcia van.
Tenyleg demokracia van.Éreztem, hogy valaki be fogja ezt böfögni...
Ez még 88. Tudod, amikor Grószék megpróbálták a legutolsHOWt: megtartani a szocializmust arcvesztés nélkül. Kemények voltak, és nem szaroztak."1988 március 15-én Orbán Viktort verik és viszik a rendőrök, mert meg mert emlékezni a legnagyobb Magyar nemzeti ünnepről. Akkor egy kokárda kitűzés is veszélyes dolog volt, hát még a többi."
Turot volt veszelyes 89-ben; biztos nem a kokarda miatt vittek el.
Ez még 88. Tudod, amikor Grószék megpróbálták a legutolsHOWt: megtartani a szocializmust arcvesztés nélkül. Kemények voltak, és nem szaroztak.
Tudod, ez az az év, amikor Hofit még lekeverték szilveszterkor a "Képzeld el Grósz elvtársat fehér lovon!" mondat után ...
http://pestisracok.hu/tuntettek-fidesz-ujbudai-irodajanal/
Tényleg kíváncsi leszek a biztonsági kamerák felvételére ...
Egyébként ez a heti 1 tünci kezd marhára unalmassá válni.
Hogyne lehetett volna '89 előtt is!
Csak ez járt érte.
Nem volt az egy het se. 80.000 honfitarsunk megunta a sajat tunteteset es hazament. A maradekot inkabb nem minositem.Nem az volt hogy 1 hét után megunják és hazamennek?
Azért sokat ne képzeljünk bele az ilyen fotókba,ez is része a sónak ,akkor iban ez felért egy mostani kerítés építéssel,a szavazatokra nézve.
Évekre,évtizedekre ki van ez matekozva,sosem jönnek zavarba,hónapok alatt felépítenek 1 embert miniszter elnöknek kb.
Az a minimum,hogy ők döntik el,hogy kire szavazhatsz,onnan meg már tökmindegy.
Szavazzunk....
Azért sokat ne képzeljünk bele az ilyen fotókba,ez is része a sónak ,akkor iban ez felért egy mostani kerítés építéssel,a szavazatokra nézve.
Évekre,évtizedekre ki van ez matekozva,sosem jönnek zavarba,hónapok alatt felépítenek 1 embert miniszter elnöknek kb.
Az a minimum,hogy ők döntik el,hogy kire szavazhatsz,onnan meg már tökmindegy.
Szavazzunk....
Ettol korabbtol hordott minden ismerosom kokardat (trafikban megvehetted), soha problema nem volt belole. Ne kenjuk marcius tizenotre a dolgot, a 12 pontot is meg kellett tanulni, nem volt tiltott unnep.
Igazi értelmiségi, demokrata vélemény. Jól odamondtad a szellemi alsónadrágoknak!Igen, lehet szavazni a háztetőről is.
Ez a "show fotó", 1988. március 15-én készült. Egyébként, csak hivatalosan lehetett megemlékezni erről az ünnepről. Úgy hívták,a tavasz 3 ünnepe. Összemosták március 15-ét a Tanácsköztársasággal és április 4-el. Amennyiben valaki, csak úgy kokárdával a mellén sétálgatott az utcán, bizony megállította a rendőr és kellemetlen is lehetett a vége.
Igazi értelmiségi, demokrata vélemény. Jól odamondtad a szellemi alsónadrágoknak!
Mivel már sokadszorra olvasom tőled, ezért hát megkérdem, szerinted mit kéne tenni, ha nem szavazni? (Én mondjuk eléggé AI-hívő vagyok és emberi "diktatúrában", nevezzék azt királyságnak, császárságnak, stb. nem bízok, ismerve az emberi természetet és ez vonatkozik a közelebbi és távolabbi ismerőseimre, mivel mindenki szubjektív és a saját értékrendje szerint él, ami pedig közel sem fedi másokét elég nagy mértékben és a "tudományos objektivitástól" is baromi messze áll általában...)