Tudom, csak ironizalni probaltam azzal, hogy az o sajtojukbol atvett szamot irtam.80 ezer? Azon a tüntin jó ha 10-12 ezren voltak. ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom, csak ironizalni probaltam azzal, hogy az o sajtojukbol atvett szamot irtam.80 ezer? Azon a tüntin jó ha 10-12 ezren voltak. ...
A Hősök terén tartott szívecskés tüntire csináltam kép alapján beosztogatással egy becslést, olyan 9 ezer ember volt rajta, a szervezők 8-at mondtak. Sajnos az a 80k is lehetett annyi.80 ezer? Azon a tüntin jó ha 10-12 ezren voltak.
Nem akarlak elkeseríteni, de én láttam már Viktort így főtéren kóricálni. Akkor két testőr volt vele, de nagyon megnőtt az 5.11 és hasonló márkák száma a környéken.
Legalább tizen voltak vele csak ötvenméteres körben +a biztosítás és már előző nap körbejárt mindent, a kijelölt egészségügyi intézményektől a helyszínig és az összes jelenlévőnek pontos alaprajzok voltak a fejében a véletben beugrásra nem véletlenül kiválasztott kávézóig bezárólag. Ha még a 888 kommentjei között előadnád ezt a miniszterelnöksimogatós szöveget, akkor talán meghadótna egy fizetett kormánytapsoló, de mégiscsak a Htka-n vagyunk!
Én 30 embert számoltam össze a téren és a környező utcákban. Mind nagyon kimért, lassú léptű egyén élénk érdeklődő szemekkel. Ötnek közülük kicsit görnyedt a háta és kabát volt rajtuk hosszúinges időben.
Műkezük azért nem volt mint Trump gyíkemberének
Türk László, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi választást Debrecen 6-os számú választókerületében.
http://www.hirado.hu/2017/05/07/a-fidesz-jeloltje-nyerte-a-debreceni-idokozi-valasztast/
Brezsnyev Magyarországra látogat. Kádárral sétálgatnak a pesti utcán. Brezsnyevnek feltűnik, hogy nem kísérik őket sehol a biztonsági emberek. Szóvá is teszi:
- Mondd, János, te csak így minden őrizet nélkül sétálsz bármikor itt Budapesten?
- Igen, Leonyid Iljics.
- És nem félsz attól, hogy valaki megtámad, leüt?
- Ugyan, Leonyid Iljics, nálunk az emberek 95 százaléka rendes, becsületes, tisztességes ember, azoknak ilyen eszébe sem jut!
- Jó, jó, de mi van a maradék 5 százalékkal?
- Azokat meg köti a pártfegyelem...
https://444.hu/2017/05/08/paks-2-re-lehet-hogy-meg-egy-hitelt-felvesz-a-kormany
7 generacioig el fogunk adosodni a tuggyukkiknek. Ideje lenne beszelni a sirkovessel meg a pappal, a nemzethalal barmikor beaalhat.
Ja, és a 2009-es IMF-EU-hitelnél nem síránkoztál ? 14,2 mrd eurót hívtunk le, ill. hívtak le a libásék - a semmire - az királyság.https://444.hu/2017/05/08/paks-2-re-lehet-hogy-meg-egy-hitelt-felvesz-a-kormany
7 generacioig el fogunk adosodni a tuggyukkiknek. Ideje lenne beszelni a sirkovessel meg a pappal, a nemzethalal barmikor beaalhat.
Ja, és a 2009-es IMF-EU-hitelnél nem síránkoztál ? 14,2 mrd eurót hívtunk le, ill. hívtak le a libásék - a semmire - az királyság.
Most, hogy 10 mrd-ot veszünk igénybe termelő beruházásra, az meg katasztrófa ...
Nem semmi vagy, öregem.
Igen, lehet szavazni a háztetőről is.