T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit jelent az al-hívő?
Rosszul teszed,ha nem hiszel a diktatúrában,mert csak az működik,Isten is egy igazi diktátor,okkal.Persze nem az olyen diktatúrára gondolok,amit az utóbbi pár száz évben megismertünk,hogy x ország vezetésében lévő király,császár,miniszer/akármilyen tisztség alatt futó emberke diktál,mármint a "tanácsadói"(akik mindig egy könnyen körülhatárolható rétegből vannak) diktálják neki,hogy ő mit diktáljon az Istenadta népnek.
Mivel mindenki szubjektív,ezért esetleg ki lehetne/kellene alakítani egy népi/nemzeti minimumot,amiben mindenki,vagy legalább a döntő többség egyetért,és be is tart.
A tudományos objektivitást hagyjuk,meg a tudományt is,mert azt/annak finanszírozását,publikálását is egy könnyen körülhatárolható réteg teszi ki,innentől kezdve az is egyirányú utca.
Azt jelenti, hogy próbálok abban hinni, hogy jobbat, többet alkothatunk, mint amik vagyunk.
Mondtam már pont neked, hogy nem hiszek istenekben (a létüket nem tartom lehetetlennek, de nem hiszek bennük).
A szavazás, a rendszer (és az emberi természet) jelenleg szükségszerű hibáival együtt pont erről szól.
Ja, tudom, gyíkemberek, zsidók, illumináti, NWO, stb. A kívánt jelző behelyettesíthető... Semmi nem tart vissza téged sem, hogy belépj a "körbe", aztán teregess, ha van mit.
A többire meg, BIZONYÍTÉK! Tudod, mint a vízcseppfagyasztás, amit azóta is várok...
Ettől jobb szoktál lenni,vagy csak korán van még?
Milyen körbe lépjek be,mit teregessek?
Milyen bizonyíték?Világosan leírtam egy másik topikba,hogy (szerintem)mivel érdemes kezdeni,utánajártál?Na ugye.
Vízcsepp fagyasztás,mondtam,hogy keress rá,világosan leírtam,hogy mindnyájan Istenek vagyunk,ha meg akarod tapasztalni,hogy tudsz teremteni,hatni az anyagra,akkor fagyassz le egy vízcseppet,adj neki programot,pl hogy ő milyen szép,majd egy másikat,hogy milyen csúnya,majd ellenőrizd le az eredményt.Megtetted?
Ne engem kérdezz a bizonyíték után,csak az ajtót mutathatom meg,azon neked kell bemenni.Ki kell mozdulni a komfort zónából,el kell vinni a figyelmet az igazán fontosnak látszó dolgokról,az igazán fontos dolgokra,ott lesz a bizonyíték.
Nekem már késő inkább...
Oké, mondtam, hogy ez nekem, gyarló földhözragadt sutyeráknak jelenleg túl elvont... Gondoltam, talán mutatsz valamit, amivel elindíthatsz... Mint a bűvész, aki nem ám NiTiNol-ból készített kanalat "hajlítgat", hanem mondjuk egy egy inch-es betonacél rudat... De hát, ha túl materiális vagyok, akkor nincs mit tenni... Talán majd megtérek, valamikor.
Ne aggódj,eljön a te életedben is,amikor ki fogsz mozdulni a komfort zónádból.....
Nem volt az egy het se. 80.000 honfitarsunk megunta a sajat tunteteset es hazament. A maradekot inkabb nem minositem.
Nem tudom mennyire érdekes, de beteszem. A Miniszterelnök tegnap Szombathelyen volt, beugrott a főtéren egy kávéra, az egyik helyre. Testőrsége nem volt, egy fő volt vele, semmi több. Na vajon ha ennyire utálják, ahogy a pesti tünti résztvevők gondolják, hogy mert ilyet megtenni, miniszterelnökként ? Egyébként a szombathelyi kórházban volt beteglátogatáson. Az ott kezelésen lévő Törőcsik Mari színművésznőt látogatta meg. A művésznő egyébként, egy közeli kis faluban él, gondolom ezért a szombathelyi kórházban van.
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/orban_viktor_szombathelyen
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/orban_viktor_szombathely_torocsik_mari_dij
Nem tudom mennyire érdekes, de beteszem. A Miniszterelnök tegnap Szombathelyen volt, beugrott a főtéren egy kávéra, az egyik helyre. Testőrsége nem volt, egy fő volt vele, semmi több. Na vajon ha ennyire utálják, ahogy a pesti tünti résztvevők gondolják, hogy mert ilyet megtenni, miniszterelnökként ? Egyébként a szombathelyi kórházban volt beteglátogatáson. Az ott kezelésen lévő Törőcsik Mari színművésznőt látogatta meg. A művésznő egyébként, egy közeli kis faluban él, gondolom ezért a szombathelyi kórházban van.
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/orban_viktor_szombathelyen
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/orban_viktor_szombathely_torocsik_mari_dij
Nem volt az egy het se. 80.000 honfitarsunk megunta a sajat tunteteset es hazament. A maradekot inkabb nem minositem.
Én 30 embert számoltam össze a téren és a környező utcákban. Mind nagyon kimért, lassú léptű egyén élénk érdeklődő szemekkel. Ötnek közülük kicsit görnyedt a háta és kabát volt rajtuk hosszúinges időben.Legalább tizen voltak vele csak ötvenméteres körben +a biztosítás és már előző nap körbejárt mindent, a kijelölt egészségügyi intézményektől a helyszínig és az összes jelenlévőnek pontos alaprajzok voltak a fejében a véletben beugrásra nem véletlenül kiválasztott kávézóig bezárólag. Ha még a 888 kommentjei között előadnád ezt a miniszterelnöksimogatós szöveget, akkor talán meghadótna egy fizetett kormánytapsoló, de mégiscsak a Htka-n vagyunk!