Megtisztelő és jólesik mindannyiunknak, amit írsz, de...
Egyrészt ez az első olyan fórum, amit találtam, ahol egyrészt kifejezetten értelmes és jóindulatú emberekre akadtam. Pár kivétel azért van.
A párt dolgot meg soha többet nem próbálom ki... mesélhetnék -de csak négyszemközt- , hogy hogyan működik ez itthon. Maradjunk annyiban, hogy gondolj a legmocskosabb összeesküvésekre...és adj hozzá még minimum felet
Tudok egyről s másról én is, nem is áll tőlem távol, de vannak dolgok amelyek csak akkor változnak ha szerveződünk és hatást fejtünk ki.
A pártfinanszírozási rendszer ingyen pénzt jelent, ezt kiszervezhetjük a hátországunknak is ha egyfajta be nem jegyzett, ki nem mondott mozgalmat alkotunk, és ebből tovább építkezhetünk. Az a baj, hogy itt mindig félbolondnak vagyok nézve (ha nem teljesen
) mikor ezt vagy ehhez hasonlóan elvont ötleteimet felvetem, de nem lenne a dolog példátlan csak mi sokkal jobban csinálnánk mert okosabbak, képzettebbek, szellemesebbek és többnyire tapasztaltabbak vagytok mint pl. a Momentum 2 hét alatt kirobbant szervezete, ami annak fényében, hogy egy viszonylag szűk társadalmi bázist képviselnek nagyon is reménykeltő ránk nézve. A HTKA(-ból elinduló mozgalom) egy nagyon erős közösség lehetne, és az a sok ötlet és nézőpont ami itt nap mint nap megcsillan (nincs hülye ötlet csak kevés információ!) egyrészt esélyt kapna a kibontakozáshoz, másrészt ha saját zászló alatt célt nem is ér, de egyfajta új mérce lenne amivel foglalkozni kényszerülnek. Valljuk be, hogy ez a fórum jókora részt már nem a haditechnikáról vagy a biztonságpolitikáról szól (és ez a folyamat nem csak ránk igaz hanem kb. minden más fórumra is) hanem a kimondott vagy kimondatlan elégedetlenségről, hogy a mostani legjobb állapot is csak egy lelakott kertibudija annak a háznak ami ez az ország lehetne.
Miért csak a Nagykörút népének és a széljobbnak van arca pár emberrel is belefogni abba amit akarnak? Főleg nem pénz kérdése...
Annyit olvasok itt is a hangos hülyékről... de, hogy pl. a jelenlévő, tisztes szellemi képességekkel rendelkezők miért maradnak csendben legfeljebb ide írva egy-két keserves szót, na az nem egészen világos. (Üdítő kivétel ez esetben Molni, aki nekiáll írogatni az újságíróknak is. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de ez a mentalitás követendő!)
Ha áll még amit nemrég megtudtam (köszönöm a bizalmat ezúton is, ajánlatom tartom! ) lehet, hogy lesz egy polgármesterünk a következő választások után
Hazánkért Tudással és Karddal Arcvonal