Tényleg éles elmére vall, az, hogy a gárda vonulást egy szinten kezeled a ratyi magamutogatással,
Ha mindkettőt lehetővé teszi a törvényi szabályozás, akkro innentől fogva ízlésről van szó kicsit durván fogalmazva...
a gárda valamikor szemben állt az akkori korrupt kormánnyal
Én egészen mást éreztem, hogy kivel és mivel állnak szemben...
, és igyekezett olyan feladatokat ellátni, amiket pl a rendőrség,
Polgárőrség létezik... Amit nem szabályoz a törvény és a jog és azon felül akar valaki játszani ezt-azt, az önbíráskodásnak hívják jobb helyeken...
Igyekezett a jogállamiság hálóján keletkezett réseket kitölteni.
Lásd fent. Ha mindenki gárda szerűen működne = anarchia...
Szíve jog, nem kell szeretni érte. Ennyi. Ettől még megteheti, ahol egyesek nyíltan válallják fasista és rasszista nézeteiket...
, vagy a buzik egyenlő jogai (amik egyébként vannak, meg buzi bélának pont annyi joga van mint nekem)
Nem, egy ideig még bejegyzett élettársi kapcsolat sem volt lehetséges, azonos neműek között nincs házasság...
vagy a buzik gyerekörökbefogadása ( az ilyen kapcsolatokban a gyerekek ellen elkövetett abúzus az örökbefogadottak 55%-t érinti pl svédországban, vagy hollandiában természetesen hetero kapcsolatokban ez a szám a töredéke ennek valamiért..) milyen réseket tölt ki és milyen hálón?
És az önbírásokodás...?
Azt nem fogod fel, hogy a demokrácia és a szabad véleményalkotás és gyülekezési jog mit jelent. Senkit nem kell szeretni, aki ezeken részt vesz, de más alkotmányos jogának korlátozása az szerinted micsoda...?
Akkor ezek szerint petícióval lehet más alkotmányos alapjogait korlátzoni...? Mi van..? Hallod, ez elég vicces vélemény....
Akkor ezek szerint én petíciózhatok, hogy XY embernek ne legyen joga gyereket vállalni, mert énszerintem túl hülye és ostoba ahhoz...? Vagy akkor petcióval korlátozhatom a te szólásszabadságodat? Kezd már derengeni a probléma?
Kurva nagy baj van a fejekben...