[Kantin] Magyarország

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.
M

molnibalage

Guest
Molni....
Mi, keresztények MEGÉLJÜK a kereszténységet. Erkölcsileg is. NEM a pofánk jár róla.
Remek. És nekem ehhez mi közöm?
Halkan kérdezem meg, hogy az alkotmányos alapjog, véleményszabadság tiszteltben tartása és a pápának a véleménye a melegek jogairól elfogadása az mi...?
Miért hiszik itt egyesek azt, hogy gerinces ember csak keresztény legyen? A világ kissé vagy félig bigottan vallásos részén meg rendszeresen borul ki a bili...

Téged pedig kérlek, tiszteld.
Öööö, ezt a részt nem is értem. Hol nem tiszteltem...? Lásd fent...

2ndt

Well-Known Member
2015. július 9.
2 644
1 563
113
Miért hiszik itt egyesek azt, hogy gerinces ember csak keresztény legyen? A világ kissé vagy félig bigottan vallásos részén meg rendszeresen borul ki a bili...

A kereszteny ismeroseim tobbsege sajnos meg nem jutott el arra a szintre, hogy ertelmezni birja a Biblia es Jezus mondanivalojat.
Viszont egy reszuk tenyleg jo ember, aki megeli a hitet. Igaz, ok nem irkalnak ilyen peticiokat, mert olvastak a "ne itelj" reszt.
A sajat, szemelyes cselekedeteikkel foglalkoznak es igyekeznek Istennek tetszo eletet elni.

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Tényleg éles elmére vall, az, hogy a gárda vonulást egy szinten kezeled a ratyi magamutogatással, a gárda valamikor szemben állt az akkori korrupt kormánnyal, és igyekezett olyan feladatokat ellátni, amiket pl a rendőrség, nem látott el. Igyekezett a jogállamiság hálóján keletkezett réseket kitölteni. A buziság propagálása, vagy a buzik egyenlő jogai (amik egyébként vannak, meg buzi bélának pont annyi joga van mint nekem) vagy a buzik gyerekörökbefogadása ( az ilyen kapcsolatokban a gyerekek ellen elkövetett abúzus az örökbefogadottak 55%-t érinti pl svédországban, vagy hollandiában természetesen hetero kapcsolatokban ez a szám a töredéke ennek valamiért..) milyen réseket tölt ki és milyen hálón?
Ennyit a kettős mércémről.
"Igyekezett a jogállamiság hálóján keletkezett réseket kitölteni"
Ez most a humor topic, vagy mi a szösz?

Amúgy meg gyorsan ugorj odébb a számítógéptől, mert azt is egy buzi találta fel és meg fogsz te is buzulni. Ja már késő, bocs...

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 204
60 104
113
Kukorica János

"Olyan nincs, hogy valakiről nem rí le, hogy full buzi :D:D Még ha öltöny is van rajta, vagy bármilyen maskara :D Az ember ösztönösen megérzi a tesztoszteron hiányt :D"

Van egy olyan thai-boxos ismerősöm aki ácsként dolgozott, egész nap nehéz fizikai munkát. Sosem mondtam volna meg róla, hogy homoszexuális. Soha semmiben nem nyilvánult meg. :)

• Tetszik
Reactions: sirdavegd and 2ndt

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 217
57 566
113
A kereszteny ismeroseim tobbsege sajnos meg nem jutott el arra a szintre, hogy ertelmezni birja a Biblia es Jezus mondanivalojat.
Viszont egy reszuk tenyleg jo ember, aki megeli a hitet. Igaz, ok nem irkalnak ilyen peticiokat, mert olvastak a "ne itelj" reszt.
A sajat, szemelyes cselekedeteikkel foglalkoznak es igyekeznek Istennek tetszo eletet elni.

Hogy lehet/kell megélni a hitet?
A ne ítélj,nem azt jelenti,hogy ami/aki nem tetszik,arra nem mondhatod,hogy kakesz. Azt jelenti,hogy ha valami kakesz,akkor azt ne nevezzük cukornak,vagy fordírva.
Milyen az istennek tetsző élet?
Ill melyik istennek kell tetszenie?

2ndt

Well-Known Member
2015. július 9.
2 644
1 563
113
Hogy lehet/kell megélni a hitet?
A ne ítélj,nem azt jelenti,hogy ami/aki nem tetszik,arra nem mondhatod,hogy kakesz. Azt jelenti,hogy ha valami kakesz,akkor azt ne nevezzük cukornak,vagy fordírva.
Milyen az istennek tetsző élet?
Ill melyik istennek kell tetszenie?

Latod, epp illusztralod a problemat:)

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Kukorica János

"Olyan nincs, hogy valakiről nem rí le, hogy full buzi :D:D Még ha öltöny is van rajta, vagy bármilyen maskara :D Az ember ösztönösen megérzi a tesztoszteron hiányt :D"

Van egy olyan thai-boxos ismerősöm aki ácsként dolgozott, egész nap nehéz fizikai munkát. Sosem mondtam volna meg róla, hogy homoszexuális. Soha semmiben nem nyilvánult meg. :)
Ó istenem, életem egyik boldog pillanata volt, amikor az új énekesünkről kiderült, hogy velünk egykapura játszik. A gitárosunk ugyanis totálisan "röptében a legyet" természetű, de őt (mint az előzőt, az előttit, meg stb stb) végre nem fektette meg, így azóta is eredményesen gyakoroljuk a művészet. :rolleyes:

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
korlátozhatom a te szólásszabadságodat?

Nézd csak ennyire válaszolok, mert szerintem ennyire is elég. Amikor én szeretnék például a Holokausztról, a mainstream állításokkal szemben érvekkel alátámasztott állásfoglalást tenni, akkor az 3 évembe kerül. Nekem hiába károgsz itt a vélemény, meg szólásszabadságról, amikor ezek a jogok, csak akkor adottak, ha egyetértesz a mainstreammel, máskülönben a szólás után nincs szabadság, hanem megbélyegzés van, aki a 90-es években kimondta, hogy az arab egy degenerált az őslakossággal sehogy nem passzoló népség az börtönbe került és meg lett bélyegezve, rasszista, idegengyűlölő és xenofób lett, biztos hallottad már te is ezeket. Nem mindenki olyan hülye, hogy csak most fedezte fel magának a NO-GO zónákat amikor felgyorsították a projectet.
A buziság mögött Magyarországon nincs társadalmi támogatottság, ezt el kell fogadni, az általad oly sokszor hivatkozott demokrácia, pedig a többség akaratáról szól, nem pedig mindenkiéről. És a felmérések szerint a többség inkább valami épület alapban látná őket szívesebben, nem az Andrássy úton papi reverendába faszos árpádsávos Nagy-Magyarországgal a kezében.

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Nézd csak ennyire válaszolok, mert szerintem ennyire is elég. Amikor én szeretnék például a Holokausztról, a mainstream állításokkal szemben érvekkel alátámasztott állásfoglalást tenni, akkor az 3 évembe kerül. Nekem hiába károgsz itt a vélemény, meg szólásszabadságról, amikor ezek a jogok, csak akkor adottak, ha egyetértesz a mainstreammel, máskülönben a szólás után nincs szabadság, hanem megbélyegzés van, aki a 90-es években kimondta, hogy az arab egy degenerált az őslakossággal sehogy nem passzoló népség az börtönbe került és meg lett bélyegezve, rasszista, idegengyűlölő és xenofób lett, biztos hallottad már te is ezeket. Nem mindenki olyan hülye, hogy csak most fedezte fel magának a NO-GO zónákat amikor felgyorsították a projectet.
A buziság mögött Magyarországon nincs társadalmi támogatottság, ezt el kell fogadni, az általad oly sokszor hivatkozott demokrácia, pedig a többség akaratáról szól, nem pedig mindenkiéről. És a felmérések szerint a többség inkább valami épület alapban látná őket szívesebben, nem az Andrássy úton papi reverendába faszos árpádsávos Nagy-Magyarországgal a kezében.
Hány éves vagy? 15? Mert ott még elmegy az ilyen egyszerű világszemlélet. Felnőtt embernél már ciki.
Amúgy konkrétan miért zavar, ha a "buzi tüntin" valaki végigmegy papi reverendában faszos árpádsávos zászlóval és Nagymagyarországgal (+Horvátország és Dalmácia, mert valahogy az is felkerül, Halics meg nem)? Azt mondjuk nem tudom, hogy volt-e ilyen, mert sem érintett nem vagyok, meg a kordon túl felén vinnyogó gogyósok miatt se utaznék fel a magasságos székesfővárosba. Most akkor attól, hogy buzi valaki, még:
- nem lehet pap (azt hiszem most már a Vatikán is elismeri, hogy előfordul)
- nem foghat zászlót a kezébe (amikor a gárda vonul akkor ők is fognak)
- nem lehetnek romantikus képzetei a Monarchia iránt (ha térképpel, akkor térképpel).
Az épület alapos hozzászólás alapján gondolom szívesen dolgoztál volna az Andrássy úton és most méltatlannak ítélsz a hely szelleméhez egy ilyen bulit.
A társadalmi támogatottságot megmérted vagy valami adat? Ez kb akkora marhaság, mint az, ahogyan a házasságot erőltetni szokás. Aztán van akinek bejön a monogám kapcsolat, van akinek meg igénye van a változatosságra.
Amúgy iscmost akkor a buziknál csak a hím-hím nem tetszik, vagy a nő-nő sem (első eset felvet némi látenciát, második meg komplett hülyeséget), netán a mindkettő, egyik sem, meg a cserepes növény opció sem stimmel?
Én azért felkeresnék egy jó szakembert, mert nem vezet jóra, ha tök ismeretlen embertársaid megölését támogatod csak azért, mert úgy tetszik, nem tetszik.

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
"Igyekezett a jogállamiság hálóján keletkezett réseket kitölteni"
Ez most a humor topic, vagy mi a szösz?

Amúgy meg gyorsan ugorj odébb a számítógéptől, mert azt is egy buzi találta fel és meg fogsz te is buzulni. Ja már késő, bocs...

A technológia alapjait a gonosz nácik rakták a le a buzeráns "csak" tovább lépett.

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
Hány éves vagy? 15? Mert ott még elmegy az ilyen egyszerű világszemlélet. Felnőtt embernél már ciki.
Amúgy konkrétan miért zavar, ha a "buzi tüntin" valaki végigmegy papi reverendában faszos árpádsávos zászlóval és Nagymagyarországgal (+Horvátország és Dalmácia, mert valahogy az is felkerül, Halics meg nem)? Azt mondjuk nem tudom, hogy volt-e ilyen, mert sem érintett nem vagyok, meg a kordon túl felén vinnyogó gogyósok miatt se utaznék fel a magasságos székesfővárosba. Most akkor attól, hogy buzi valaki, még:
- nem lehetnek romantikus képzetei a Monarchia iránt (ha térképpel, akkor térképpel).
Az épület alapos hozzászólás alapján gondolom szívesen dolgoztál volna az Andrássy úton és most méltatlannak ítélsz a hely szelleméhez egy ilyen bulit.
A társadalmi támogatottságot megmérted vagy valami adat? Ez kb akkora marhaság, mint az, ahogyan a házasságot erőltetni szokás. Aztán van akinek bejön a monogám kapcsolat, van akinek meg igénye van a változatosságra.
Amúgy iscmost akkor a buziknál csak a hím-hím nem tetszik, vagy a nő-nő sem (első eset felvet némi látenciát, második meg komplett hülyeséget), netán a mindkettő, egyik sem, meg a cserepes növény opció sem stimmel?
Én azért felkeresnék egy jó szakembert, mert nem vezet jóra, ha tök ismeretlen embertársaid megölését támogatod csak azért, mert úgy tetszik, nem tetszik.

Azért mert összeírkálsz ilyeneket:
Amúgy konkrétan miért zavar, ha a "buzi tüntin" valaki végigmegy papi reverendában faszos árpádsávos zászlóval és Nagymagyarországgal (+Horvátország és Dalmácia, mert valahogy az is felkerül, Halics meg nem)?
Vagy ilyeneket:
Még nem leszel összetett.

Amikor ezt írod:

Ez kb akkora marhaság, mint az, ahogyan a házasságot erőltetni szokás.
Ekkor leszel teljesen inkompetens.

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93

A magyarok nem akarnak melegházasságokat
http://www.origo.hu/itthon/20130618...ar-tamogatja-az-azonos-nemuek-hazassagat.html

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
A ferde hajlam térnyerése (I. rész) - Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták
Forrás: https://kuruc.info/r/9/160787/

Ezt ajánlom mindenkinek elolvasni, világnézettől függetlenül, mert a melegdömpingben nem lehet ellenvéleményt hallani, mert az véletlenül homofób lesz és elveszti az állását a nagy szólásszabadságban.

M

molnibalage

Guest
Nekem hiába károgsz itt a vélemény, meg szólásszabadságról, amikor ezek a jogok, csak akkor adottak, ha egyetértesz a mainstreammel,
Ez a mainstremezés már a könyökömön jön ki...

máskülönben a szólás után nincs szabadság, hanem megbélyegzés van, aki a 90-es években kimondta, hogy az arab egy degenerált az őslakossággal sehogy nem passzoló népség az börtönbe került és meg lett bélyegezve, rasszista, idegengyűlölő és xenofób lett, biztos hallottad már te is ezeket.
Mert ebben a formában általánosító ökörség...?

Nem mindenki olyan hülye, hogy csak most fedezte fel magának a NO-GO zónákat amikor felgyorsították a projectet.
Nem tudom, hogy ez most hogyan jön ide...

A buziság mögött Magyarországon nincs társadalmi támogatottság,
Sok minden mögött nincs és mégis létezik...

ezt el kell fogadni, az általad oly sokszor hivatkozott demokrácia, pedig a többség akaratáról szól,
Ez a rész mutatja azt, hogy kurvára nem tetszik érteni a helyzetet. Rohadtul nem erről szól a demokrácia... Alkotmányos alapjogok és egyebek... Ne tessék már összekervni a válaszójogot az egyéb alapjogokkal, mert szezon és fazon. A te vicces kommented alapján az is levezethető, hogy ha többség megszavazza, hogy minden vöröshajút meg kell ölni, akkor meg kell ölni, mert a többség ezt mondja? Oh, wait. Nem...

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
Ez a mainstremezés már a könyökömön jön ki...
Ez a te bajod, ettől még a jelenség köszöni szépen él és virul.
Mert ebben a formában általánosító ökörség...?
a No-Go zónák léte pont az ellenkezőjét bizonyítja ennek, ahogy a terrortámadások is. de mondj egy számot, hogy neked hány fehér halott kell ahhoz, hogy elfoadd a tényeket?
Ez a rész mutatja azt, hogy kurvára nem tetszik érteni a helyzetet. Rohadtul nem erről szól a demokrácia... Alkotmányos alapjogok és egyebek... Ne tessék már összekervni a válaszójogot az egyéb alapjogokkal, mert szezon és fazon. A te vicces kommented alapján az is levezethető, hogy ha többség megszavazza, hogy minden vöröshajút meg kell ölni, akkor meg kell ölni, mert a többség ezt mondja? Oh, wait. Nem...
Tényleg én nem értem a helyzetet? A többség akarata szerint nyertes alakulat hoz létre kormányt, majd a (parlamenti)többség szavazata alapján, születnek törvények. Az, hogy vannak alapjogok, amik ezt a többséget "kordában" tartják, azzal nincs is probléma. De egy népszavazáson is a többség akarata a döntő. Ezért érdekes a te demokrácia felfogásod, ami a többségi akaratot nem akarja figyelembe venni.

• Tetszik
Reactions: silurusglanis
Status
Not open for further replies.