Lemaradtál a fidesz fontosabb a mutyi(kötvény) mint a haza védelme hazaárulásról és a mai napig tartó buzizós/simicskázós/kovácsbéla/plakát gyűlölködéseiről? Egyelőre a Jobbik tiltaná be a pride-ot és nem ők árulnák a hazát öjróért minden jött mentnek.
Itt válaszolok, mert ide tartozik a téma.
Szerintem próbáld meg megfejteni, hogy mit jelent a gyűlölködés szó, mert szerintem eddig nem sikerült. Politikai küzdelem korábban is volt a két párt között, de a viszony azután lett ellenséges, hogy tavaly egy militáns gyűlöletkampányt kezdett a Jobbik a Fidesz ellen. A médiumaiban, a politikusaik megszólalásában, plakátokon. 2016 előtt volt átjárás a Fidesztől a Jobbik irányába, ezt a folyamatot vágta el a militáns gyűlöletkampány, aminek lényege annyi: minden szinten, mindenen átgázolva keresztbe tenni a Fidesznek, kerüljön ez bármibe is a nemzetnek, támadni mindenért, mindenütt, bárkivel koalícióban, a hazugságot sem szégyellve. Az Alfahír és a Hazai Pálya úgy egy-másfél éve semmi másról nem szól, mint a militáns uszításról Orbán, a Fidesz, a Fidesz holdudvara, a fideszes szavazók ellen.
Vona és Simicska kapcsolatának felemlegetése sok minden, csak nem gyűlölködés. Kovács Béla ellen eljárások folynak, pl. költségvetési csalás miatt, végképp nem értem, miért hoztad ide. Eleve, akik a legaktívabbak voltak Kováccsal szemben, az az Index.
A Jobbik meg nem tiltana be semmit. Az a Jobbik, amely a Soros-szervezetek, Soros egyetem mellett nyíltan kiállt, az a Soros szervezetei által szervezett Pride ellen sem tenne semmit. Úgy meg végképp, hogy jogalapja sincsen rá. Ha törvénysértés történik, feloszlathatják a rendezvényt, de előre nem tilthatják be.