Nem folytatom ezt hosszan, mert láthatóan semmi értelme nincsen ennek a vergődésnek.
Itt relativizálsz, habonyozol (Egyáltalán ki az? A vádaskodáson, tippeléseken kívül senkinek konkrét infója nincs róla), hogy lemossad a Momentum szdsz-es bélyegét, hát egészségedre. Tegyed, ha jobban esik. Elég csak a rokoni kapcsolatokat átnézni, meg kell hallgatni miket mondanak, hogyan vélekednek a buzijogoktól kezdve a könnyűdrogokig, és szerintem mindenki számára világos lesz, hogy milyen értékrendhez kötődnek, és hogy neked, vagy nekem van igazam.
Ügyesen megtanultad, hogy '90-ben a fideszesek kivonultak a trianoni megemlékezésről. És? Mi ennek a relevanciája 27 évvel később, amikor ami támogatást meg lehet adni, legyen az erkölcsi vagy anyagi, megadnak a határon túlra, és egyébként a határon túli szavazók 96%-a szavazott a Fidesz mellett 2014-ben. Ennél világosabb állásfoglalás szerintem nem kell.
Az pedig, hogy ki minek határozza meg magát, az lehet, hogy magánügy, de attól még nem kell elfogadni. Amit itt használsz, megint csak klasszikus liberális érvelés, még ide kapcsolódó vicc is van:
- Milyen nemű a gyereked?
- Nem tudom, majd ha felnő eldönti.
Nem, attól, hogy egy férfi nőnek, egy kozmopolita jobboldalinak határozza meg magát, nem lesz sem nő, illetve sem jobboldali.