<blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="phaidros"><blockquote rel="emel"><blockquote rel="phaidros">
<i>" nem gondolom, hogy a diákoknak kéne megmondani azt, mit is kéne neki - a pedagógusnak - előadni feléjük. "</i> -Hol mondja meg a diák? A tantervet, tanmenetet még nem a diák írja.
A tantervet nem a diák írja, de merre halad az az oktatási rendszer, ahol a diák "lebüdöskurvázza" a tanítót, mert az már "túl sokszor szólt rá", hogy ne beszélgessen. A tanítónéni persze nyakonvágja, és mi történik: a tanítónénit kirúgják, a diák meg megtanulja, hogy bármit megtehet, neki nem lehet baja (a "diák" ez esetben 9 éves volt). Ha nem vágja nyakon, akkor is megtanulja a gyerek, hogy ő mindent megtehet, abból is kiderül ez, amikor a harmadikos gyerekek a büfében fogadásokat kötnek, hogy hány hónap alatt tudják úgy kiborítani a Kati nénit, hogy idegösszeroppanást kapjon! Szóval itt tart ma a magyar iskolarendszer, és csodálkozunk, hogy néhány év tapasztalat után a fiatal pedagógusok menekülnek amerre látnak. Én már találkoztam olyannal is, aki inkább beült az Auchan-pénztárba, mert hiába szerette a gyerekeket, minden osztályban van néhány olyan kezelhetetlen gyerek, hogy 6 év után neki betelt a pohár. Főleg hogy volt neki is olyan élménye, hogy meglátszott a keze nyoma a gyerek karján, anyuka meg feljelentette. Azt elfelejtette megérdeklődni hogy azért történt, mert három felnőtt meg a fél osztály ordított hogy állj meg Zsolti, mégis úgy kellett elkapni a gyereket a villamos elől osztálykiránduláson, mert neki senki se parancsolgasson!</blockquote>
Ez így van. Erre mondtam korábban, hogy a tanár belefeszülhet az igába bármennyire, de ha otthonról mást hoz a gyerek, akkor nem tudja elhúzni a jó irányba. Ez nem az iskola, hanem a társadalom feladata, mert nem tudsz olyan jogkört adni a pedagógusnak, amivel ezeket kiszűröd, és most én úgy gondolom, hogy a -pontokat olvasva- az iskoláról, mint intézményről és a pedagógusokról, mint munkavállalókról van szó. </blockquote>
Azért mert ebben a rohadt nagy liberalizmusban megszűntek a nevelők jogai. Semmi eszközük nem maradt a fegyelmezésre, retorzióra. Ez a liberó szellemben felnőtt szülői gárda, pontosan olyan agyhalott és hülye, mint a degenerált gyerekei, akik egyesült erővel támadnak a pedagógusra, mivel nekik mindig igazuk van.
Pontosan ezért kéne még a maradék tankötelezettséget is eltörölni, bajlódjon vele az aki a világra hozta.
Ha egy gyerek komolyan tanulni akar, az tudja hozni magát és fegyelmezhető is, de ha a környezet olyan amilyen, akkor bakfitty.
Ki kell szűrni a hülyéket, menjenek az iskola közeléből is.
Régen a mi időnkben is voltak kezelhetetlenek, de drákói intézkedésekkel nagyon rövid idő alatt átváltoztak. Csak sajnos azok a módszerek ma már nem "szalonképesek" a mi "felvilágosult értelmiségünk" és politikailag korrekt kalauzhalaik rettentő rossz néven vennének egy ilyen intézkedéssorozatot ..</blockquote>
Meg is lett az eredménye a drákói szigornak, nem egy lelki sérült, már nyugdíjas vagy annak közelében járó embert látok ebből kifolyólag. Szép volt.</blockquote>
Erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy én meg rengeteg ecsetfejű "homokzsákot" látok a fiatal fiúk generációjában, meg 14 évesen már csücsörítő szexuális kisugárzású képeket magáról a netre felrakó KISLÁNYT, pont a drákói szigor hiánya miatt. Inkább pár renitens reccsenjen meg idegileg nyugger korára, mint legyen teljesen elbaszott a fiatal generáció, amit a liberális agymosás tönkretesz!
</blockquote>
Én csak azt mondom, hogy a bántalmazás később meghozza "gyümölcsét" akár társadalmi méretekben is.
Nem a szigor ellen, jobban és helyesebben mondva a fegyelem ellen vagyok, sőt.
De az ecsetfejű fertőzésért nagyrészt az apák a felelősek, akik nem képesek egy élhető férfiképet adni a gyereküknek, ami mellett kitart amíg az ilyen divatos melegségek levonulnak mint a tavaszi ár.
Másrészt. Nem is látom akkora gondnak. Idővel szexuálisan hátrányba kerül, és kénytelen lesz férfiasodni, ez megfigyeléseim szerint törvényszerű. Nem kell ezt "túlizgulni"