Ez a cikk is ilelne egy rakás topicba... de érinti Magyarországot is.
https://444.hu/2017/10/25/macron-unnepel-magyarorszagot-leszavaztak
https://444.hu/2017/10/25/macron-unnepel-magyarorszagot-leszavaztak
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Talán mert az ország nagy része kurvára nem akart olimpiát azért...?Ez is francia hír. Most lepődjünk meg a párizsi nyertes olimpiai pályázat után és, hogy miért is lett "csak" kétesélyes az olimpia?
http://index.hu/belfold/2017/10/27/..._marche_partjanak_kapcsolata_es_kozos_tervei/
Errol korabban kellett/lehetett volna nepszavazast kezdemenyezni es nem akkor amikor mar csak arthat a dontesnek. Gerinctelen huzas volt.Talán mert az ország nagy része kurvára nem akart olimpiát azért...?
Jó reggelt, az aláírásgyűjtés után vonták vissza a pályázást, mert az eredménye megjósolható lett volna és csak "picit" lett volna kínos a narancsos bandának...Errol korabban kellett/lehetett volna nepszavazast kezdemenyezni es nem akkor amikor mar csak arthat a dontesnek. Gerinctelen huzas volt.
A franciaknal mi a helyzet? Szavaztak az Olimpiarol? Ja, nem...
Tokmindegy a vegeredmeny. Hiaba is nyerne meg a szavazast az olimpia-parti oldal, mivel soha nem lesz 100% a tamogatok aranya, ezert csak a bizonytalansag latszik az ilyen szavazasokon. A palyazat visszavonasakor is azt nyilatkoztak, hogy a szavazast mar meg sem tudnak tartani a dontesig. Ha megis gyorsan lezavartak volna, akkor az 50% igenek folott is csak gyengitette volna az orszag eselyet. Nem hallottam meg olyan nepszavazasrol hasonlo ugyben, ahol ne a palyazat megfurasa lett volna a cel...Jó reggelt, az aláírásgyűjtés után vonták vissza a pályázást, mert az eredménye megjósolható lett volna és csak "picit" lett volna kínos a narancsos bandának...
Nem szavaztak a Fr-ben? Ja, hogy nem indítottak népszavazási kedzeményezést...?
Zeal, nagyon házhoz mentél a pofonért...
Mert, ha támogatottsága van valaminek, akkor nem kell szavazást kiírni mellette, mert céltalan. Ezzel szemben az aláírásokat összeszedték úgy, hogy ott próbáltak keresztbetenni, ahol csak tudtak. Izé...Nem hallottam meg olyan nepszavazasrol hasonlo ugyben, ahol ne a palyazat megfurasa lett volna a cel...
Semmiféle gernictelenség nem volt benne. Ja persze, értem, szerinted a népakarat le van szarva. Senki nem pisztolycsövet a fejéhez tartva írta alá az íveket...A momo az idozitessel nyirta ki a palyazatot. Ne is vedd oket! Gerinctelen huzas volt.
Mármint a kb. ötszörös túllépésről beszélsz? Hallod, 04.01. még odébb van.Elnezve a vizes vb koltseget es szinvonalat, azt hiszem siman meg tudtuk volna csinalni. De mint mar korabban mondtam, en oszinten orulok, hogy Parizsban lesz...
Én is, és nem a sértettség beszél belőlem. A biztonsági kockázatát oldják meg ők. Egy ilyen méretű rendezvényt ami ennyi ideig elhúzódik, RÉMÁLOM jelenleg lebonyolítani. Fixre veszem hogy izzadni fognak a rendvédelmi erők folyamatosan, szabadságra még a saját anyád temetésére sem kell majd elmenni az olimpia alatt senkinek sem aki fegyveres testületnél szolgál az idő alatt...Tokmindegy a vegeredmeny. Hiaba is nyerne meg a szavazast az olimpia-parti oldal, mivel soha nem lesz 100% a tamogatok aranya, ezert csak a bizonytalansag latszik az ilyen szavazasokon. A palyazat visszavonasakor is azt nyilatkoztak, hogy a szavazast mar meg sem tudnak tartani a dontesig. Ha megis gyorsan lezavartak volna, akkor az 50% igenek folott is csak gyengitette volna az orszag eselyet. Nem hallottam meg olyan nepszavazasrol hasonlo ugyben, ahol ne a palyazat megfurasa lett volna a cel...
A momo az idozitessel nyirta ki a palyazatot. Ne is vedd oket! Gerinctelen huzas volt.
Elnezve a vizes vb koltseget es szinvonalat, azt hiszem siman meg tudtuk volna csinalni. De mint mar korabban mondtam, en oszinten orulok, hogy Parizsban lesz...
Az is irgalmatlan nagy bukó volt...Elnezve a vizes vb koltseget es szinvonalat, azt hiszem siman meg tudtuk volna csinalni
Ne hivatkozz a demokraciara ebben az ugyben! Akarmikor fel tudok dobni olyan temat amiben azonnal gyok2-nek nevezel minden szavazot es szerinted sem kell megkerdezni a nepet.Semmiféle gernictelenség nem volt benne. Ja persze, értem, szerinted a népakarat le van szarva. Senki nem pisztolycsövet a fejéhez tartva írta alá az íveket...
Kurva gyenge a demokrácia felfogásogásod...
Nem szabad politizalni a topikban.Mármint a kb. ötszörös túllépésről beszélsz? Hallod, 04.01. még odébb van.
Ne hivatkozz a demokraciara ebben az ugyben! Akarmikor fel tudok dobni olyan temat amiben azonnal gyok2-nek nevezel minden szavazot es szerinted sem kell megkerdezni a nepet.
Latom barmikor kepes vagy atirni a tortenetet, kiemelni a lenyegtelen reszeket es elhallgatni a kinosakat. A szavazas idozitese teny. A momo nyilatkozta, hogy oket mar sokkal korabban is foglalkoztatta a tema. Aztan valamiert megsem gyujtottek alairasokat, csak amikor mar kizarolag artani lehetett vele...
Nem szabad politizalni a topikban.
Maradjunk az egeszseges eletmod es sport temanal! Nincs egy jo izomnovelo turmix recepted?
Koszi szepen! Mar majdnem meggyoztem molnit, erre te atomot dobsz...Az is irgalmatlan nagy bukó volt...
Ennyire nem esik le odafent senkinek, hogy senkit nem érdekel a sport ellentétben egy repnappal? 2013-ban ha jól emlékszem 100k fölötti tömeg jelent meg a két napon.
Kis differencia....
Na majd ha tervbe lesz, kibaszok én veletek, és csinálok egy anti repnap népszavazást, mert mi pénz az, meg amúgy is, az a sok ronda hangos gép, szórják a kerozint, meg füstölnek, zavarják a madarakat, és különben is veszélyes !Koszi szepen! Mar majdnem meggyoztem molnit, erre te atomot dobsz...
A repnap tenyleg nagyon kellene es az (ugy emlekszem) csak kabe olyan 100 millio 2 evente. Persze kortet az almaval hasonlitottad ossze, de akkor is kell. Nepszavazas sem kell rola.
Melyik forumot olvasod? Vagy csak te is egy ujabb momo rajongo vagy? Ciki.Ez nagyon gyenge volt. Simán valld be lemostak a pályáról és nem maradt érved.
Elegánsabb
Errol korabban kellett/lehetett volna nepszavazast kezdemenyezni es nem akkor amikor mar csak arthat a dontesnek. Gerinctelen huzas volt.
A franciaknal mi a helyzet? Szavaztak az Olimpiarol? Ja, nem...
Jo reggelt!Jóreggelt kívánok:
http://tenytar.hu/szelkakas/tarlos_...mar_keso_nepszavazast_tartani_az#.WfN5aFu0PIU
Mellesleg erről a népszavazásos témáról szólhatnál a vancouverieknek is, akik egy népszavazás után nyerték el a 2010-es téli olimpiát.
Jo reggelt!
Ott mennyivel a dontes elott volt a nepszavazas?
Akkor gyakorlatilag februártól júliusig kellett volna előálljanak egy kész tervvel az olimpiára. Előtte jóval meg kellett legyen a döntés és az szükséges tervezés évekkel azelőtt elkezdődött.2003 júliusában hirdettek győztest, és 2003 februárban volt a népszavazás.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bids_for_the_2010_Winter_Olympics