Értő olvasás szükségeltetne! Nem azt írtam, hogy nem kaptak béremelést, hanem azt: "A DOLGOZÓKAT MEGTARTÓ béremelés", a kettő nem ugyanaz. Kapni kaptak, csak szerintem nem eleget, mert folyamatos az elvándorlás az egészségügyből, utánpótlás meg egyre kevesebb.
Másik: nem tudom te mikor voltál kórházban, nekem sajna mostanában jutott ilyen élmény, szóval ne te mondd meg nekem, miket tapasztaltam ott, és főleg amíg egyáltalán eljutottam odáig. "Felemelő élmény" volt, hogy a központi sebészeti kórházban háromszorra sem tudtak olyan beutalót adni, amit az otthoni szakrendelés-laborban elfogadtak volna vércsoport-vizsgálatra, oda-vissza 25-25km-en ingáztam a papírokkal és üzenetekkel ("mondja meg a doktor úrnak..."), a végén inkább megcsináltatta a doki a kórházban - mindezt az ingázást saját pénzemen meg szabadidőmben, mert hát abból ugye úgyis túl sok van! És hát ugye a kórházban a "zárkatársaktól" is hallottam ezt-azt, meg tapasztaltam is némi létszámhiányt. Az ott lévő személyzetre egy rossz szót se tudnék mondani, ők max megtettek minden tőlük telhetőt, de láthatóan kevesen voltak, így volt olyan hogy reggel 8,20-tól 13,50-ig kellett várni mire orvos elé kerültem mielőtt egyáltalán behívtak műtétre. A műtét az már csak másfél napot csúszott, az se azért mert túl sok volt a doki, hanem mert egyikük kidőlt valami nyavalyával, és nem volt beugró tartalék sem mert felborította volna a hosszútávú beosztást. Majd seggre ültem mikor már felkelve "edzettem" kicsit a folyosón, és láttam hogy este fél-tíz után a műtőssrác tolja a beteget a mellettünk lévő kórteremből, mikor rákérdeztem hova viszi kiderült, legnagyobb megdöbbenésemre a műtétek éjjel-nappal, 24 órában folytak!!