Stabilan lehet számítani a túlárazott beruházásokra.: óóóóóóó menj csak ki nyugatra, ott tanulsz majd túlárazást. Azt hittem nálunk van korrupció, aztán pofán vágott az igazság, hogy még csak iparitanulók sem lehetünk a nyugathoz képest.
Stabilan lehet számítani a haverok szekerének tolására.: erről már írtam egyszer. nem fogom újra. De elmesélheted nekünk, hogy hogyan lett sorigyuri bácsi milliárdos USDben. Ki tolt neki mit.
Stabilan lehet számítani az új stadionokra.: erről is értekeztünk már, hogy miért kellett. olvass vissza.
Stabilan lehet számítani arra, hogy luxusberuházásokra és programokra (vizes VB, stb) megy a pénz, de arra nem, hogy a fontos dolgokra jusson.: Vizes VBre kurva sokan büszkék és baromira nagyot növelt Magyarország presztizsén. Persze neked ez csak egy pöcegödör.
Stabilin lehet számítani a be nem tartott ígéretekre. Többet tarottak be az igéretekből mint a haverjaid.
Hol a maynup magánszámlám te meg nem értett zseni? Erről is beszéltünk már elég sokat. Amúgy ha lett volna kis eszed abból nagyon jól lehetett kijönni. Én spec autót vettem belőle, meg kifizettem a hiteleimet, de volt aki 1-1ben áttette az önkéntesre és azóta is megvan neki.
Az állam által adott pénz meg soha nem volt a tiéd. Felosztó rendszer van. Abból a szüleid kaptak nyugdíjat.
Szánalmas vagy. Nem érdemelsz több elektront. Teljesen felesleges neked bármit is írni úgyhogy mostantól én off.
Látom nem sikerül megérteni és szokás szerint fullba tolod. Kb. annyi értelem van benned, mint a bambán bámuló avatordban, sanszosan nem az eszedért szeretnek.
Akkor is stabil kormányzás lenne, ha a sok ellopott pénz, stadion helyett értelmesen költenék el, mert akkor én is és sokan mások is rájuk szavaznának. Erre mi van? Ellopnak mindent, a főnök kiéli hobbiját, stadionokkal kúrja teli az országok és a maradék zsét meg mocskos propagandába tolják, az oktatás meg egészségügy rohadjon meg, kivéve amire az EU ad pénzt, aki ellen meg szabadságharcot vívnak. Fasza...
Te és a többi hülye meg azzal érvel, "de hogy stabilitás van". Az fel sem merül bennetek, hogy nem csak így lehet stabilnak lenni. Kb. olyan balfaszok vagytok, mint sztálin imádói, akik azzal érvelnek, hogy "dehát megnyerte a háborút". Téééééééényleg? Ja, hogy anélkül is lehetett volna, hogy a saját nemzetét gyilkolja le és nem tolja fullba a kretént a nagy generalisszimusz. Hála istennek megpusztult az a kibaszott rendszer is, csak közbe a világon neki köszönhetően meghalt úgy 100 milló ember. Vastaps... Olyan vagy mint a hülye diktatúra hívők, hogy "de hát rend van". Tééééééényleg? N+1 nem diktatórikus országban is rend van. Te elfogadod a narancsos banda összes köcsögségét, merthogy stabiliás van, mikor a kettő között semmiféle logikai kapcsolat nincs és nem feltétel egyik a másiknak
Faceplam a köbön...
Kibaszottul nem érdekel, hogy egyesek szerint emelt Mo. presztízsén. Én az akarom, hogy a TB befizetésért lássanak el a kórházban és ne azt mondja a rendszer, hogy X hónapos várólista meg hálapénz baszod.
Kurvára elegem van a magadfajta idiótákból. De nagyon.