KSH oldalát ajánlom figyelmedbe... Nincs olyan mutató, amiben a 2010 előtti kurzus jobb, ez tény (trendeket is nézd). Még az imf hitel visszatörlesztése is kivehető. Bár az ilyen tényeket a magadfajták lesöprik egy "nem ismerem", "hülyeség" stb vel. Azt elismerem, h nincs olyan rendszer, ami mindenkinek jó. De nekem jobban bejön ha segély helyett közmunka van, meg több marad a családosok zsebében, a hazai mikro és középvállalkozó is kevesebbet adózik.
A gazdasági migránsozásod meg röhejes. A német dokik az usa-ba vándorolnak ki, onnan meg sok kanadába. És ha már a papíron leggazdagabbat említem...nézz szét ott a kisvárosokban, vannak ám putrik. Arról ne beszéljünk, h ott nem tudsz megfizetni egy mestert és szép lassan lelakod a kecót, kocsit. De én hülye vagyok és ezt is fideszes-brossurából olvasom
A baj nem velem (és a hasonszőrűekkel) van itt, hanem veletek. Ha nem vetted volna észre, akkor Ti vagytok azok, akik már szinte lövészárok harcot folytattok a másként gondolkodók ellen. Ha fegyveretek lenne, nem lepődnék meg, ha lelőnétek vagy csak kitolonconálnátok ebből a Kánaán-ból. Erőből próbálsz Te is kommunikálni, mintha egy boxmeccsen lennél, de ebből nem is sülhet így ki semmi jó. Csak híreket szajkóztok, de nem láttok mögéjük egy pillanatig sem. Aztán ha lesz egy kis gazdasági válság, ami majd megroppantja újra az országot, akkor majd elő lehet venni a lemezt, hogy minden bajunk a libsik, meg a zsidók miatt van. Hát ez nem önnálló gondolkodásra vall....
Amit írtam (CC-nek) az poén próbált lenni egy igen mély szintű (de szó szerint), hsz-re, de látom, humorérzéked cserbenhagyott. Őszintén Closed Cociety barátod rendszeresen mélyen szántó, tenyeres-talpas (a kapanyél is kilátszik arról a bizonyos helyről stílusú) hozzászólásaira csak hülyéskedve lehet reagálni, mert nem vehető komolyan egy kicsit sem az a fószer. De legalább írni tud, ami nagy előny, de az érettségi olvasás értésén már lehet megbukna...De látom te -a komolyan vételt- megtetted! Már értem miért hisznek 800 ezren a lapos földben itthol, mert legalább ugyanennyien beállnak más hülyeségek mögé is.
Egyébként a KSH statisztikák erősen kozmetikázottak, sokszor volt szerencsém velük dolgozni, így látom a megbízhatóságuk korlátait. Churchill mondta, csak annak a statisztikának hisz, amit saját maga hamisított.
Sajnos ma dolgoznom kell, mert szerdán tervleadásom lesz, így csak rövid szösszenetekkel szórakoztatlak majd benneteket. De addig is kérlek olvasd el Panzerfaust 31223 sz hsz-ét a magyar haderő fejlesztés topicban. Írásából kiderül, látja Ő is, bár nem pendülünk egy húron vele, hogy szintet kellene ugrani ahhoz, hogy hosszabb távon legyen ebből az országból valami.. Na ez a legnagyobb kérdés pajtás és nem az, hogy félművelt létedre hogyan szidod, pocskondiázod a másikat. Mert abból semmi jó sem sül ki. Lépj túl a mán és perspektívába gondolkodj. Szerettem volna egy hosszabb írást szentelni a Panzerfaust által feldobott témának, de a munka megakadályoz benne. Talán majd tervleadás után. De hidd el, elkeserítő látni, hogy Ti ugyanúgy kommunikáltok velünk (pökhendien, árulózva, át nem gondolva a dolgokat), mint ahogy a nagyok az országházban és a köztévében teszik. Ez 15-20 éve még nem volt divat, de tudom most új szelek fújnak.... Gratulálok, de gondold át építeni nehezebb, mint rombolni....