Egy ideje merek két üléses autóval járkálni, pedig hátfájós vagyok. Tény, hogy vannak rossz útjaink, senki nem vitatta. De az erős csúsztatás, hogy a Lajtán túl csak tündérek által mikronos felületi érdességűre burkolt úthálózat van. A gond a szemlélettel van: "itt minden sz.r, merazorbán", "kint bezzeg". Azt kellene elfogadni, hogy a pont általatok favorizált "hazafias népfront" miatt van lemaradás, ami azért jelentősen csökken mostanság.
Ajánlottam, melyik területet kerüld el, de jól...(utak és no-go zónák itthon). És ezt csak a Te érdekedben tettem, mert lehet nem csak a hátad bánná. Pld. volt mikor a barátnőmmel biciklitúráztam és Zalaszántón cigányok vasrudat próbáltak a küllők közé menet közben tenni. Jó buli mi? Ez is MO. Ezért is (meg el is lopták a bicajomat később) szoktam le a biciklizésről...Egyébiránt engem személy szerint nem érdekelne az, hogy ki regnál éppen, csakhát azt tapasztalom, hogy a szaros kis életembe (és pont ebbe a pünkösdi hétvégémbe is belepiszkált a hatalom). Ezen kívül bennem van szociális érzékenység is, és hiába tehetném meg azt, hogy a társadalmi egyenlőtlenségek, szegénység, kizsákmányolás mellett elmenjek úgy, hogy nektek ez jár nekem meg más, igenis bánt a dolog... Mert valahol azt sejtem, ha a feszültségek robbannak, akkor én is célkeresztben leszek, minden érzékenységem dacára. Ezt pedig szívesen elkerülném...