A Velkovics nevű pártkatonáról beszélsz?Ez a riporter vajon magától ennyire ostoba vagy segít neki valaki..?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Velkovics nevű pártkatonáról beszélsz?Ez a riporter vajon magától ennyire ostoba vagy segít neki valaki..?
Én is drukkolok a vásárhelyieknek, h még 4 évig legyen a callcenteres mzp. Ki volt eddig staffirungozva a város, most meg szó szerint áll az élet. Amibe meg belenyúlt az tönkrementBárcsak megválasztanák, duma helyett megmutathatná hogy mire képes.
Bárcsak megválasztanák, duma helyett megmutathatná hogy mire képes.
Tudom, de meg kell látnia a népnek hogy ezáltal megvilágosodjon. Mint a gibbonokat a keletinel. Pár évig igazán megérdemelnek ezt a bohócot, utánna legalább eltűnne örökre a süllyesztőben. Mivel többé senki sem hallgatna meg. BP meg amúgy is komcsi város, had legyen meg az örömük, legalább nem folyhatna a csapból hogy diktatúra van. Demszki taxisofőr Gábor után ez a Puzsér se lenne cikibb.Nem jó. A zuglóiak is azt hitték, hogy milyen jó ötlet a helyes értelmiségi Karácsonyt megválasztani, mert ő fiatal és megigérte, hogy nem lopik, ja és nem is fideszes, úgyhogy biztos majd nem lopik. Gyakorlatilag ami nincs lebetonozva azt ellopta, ja nem, mivel a parkolásból is húzott egy jó nagy adag hasznot és oda is kiterjesztette, ahol nem csak hogy indokolatlan, de még káros is, így még ami le van betonozva azt is ellopta.
Nem szabad ilyenben bízni, hogy kárt úgysem tehet.
Értem. És a jelenlegi bohóc eltűnésének miért nem örülnél? Mert amikor közvetlenül pofázik bele közlekedésfejlesztési dolgokba - amikor láthatólag nem ért hozzá - a '70-es évek mentalitásával, akkor legszívesebben felpofoznám ezt az ittmaradt múmiát.Tudom, de meg kell látnia a népnek hogy ezáltal megvilágosodjon. Mint a gibbonokat a keletinel. Pár évig igazán megérdemelnek ezt a bohócot, utánna legalább eltűnne örökre a süllyesztőben. Mivel többé senki sem hallgatna meg. BP meg amúgy is komcsi város, had legyen meg az örömük, legalább nem folyhatna a csapból hogy diktatúra van. Demszki taxisofőr Gábor után ez a Puzsér se lenne cikibb.
Nem írtam hogy Tarlós a megváltó. Igazából passz hogy melyikük ért jobban a közlekedés fejlesztéshez. Szerintem egyikük sem, max Tarlós annyiban hogy az előző években belelatott a dolgokba, meg ha nem is lépett mindig megfelelőt.Értem. És a jelenlegi bohóc eltűnésének miért nem örülnél? Mert amikor közvetlenül pofázik bele közlekedésfejlesztési dolgokba - amikor láthatólag nem ért hozzá - a '70-es évek mentalitásával, akkor legszívesebben felpofoznám ezt az ittmaradt múmiát.
kedvenc mondatom: "a János kórház is súlyponti intézmény lesz, és képessé válik területi és agglomerációból érkező betegek ellátására is. "Csak mert sokat emlegettetek már ezt a kórházat: https://444.hu/2018/10/29/495-milliobol-ujul-meg-a-janos-korhaz
kedvenc mondatom: "a János kórház is súlyponti intézmény lesz, és képessé válik területi és agglomerációból érkező betegek ellátására is. "
Fasza, de most is ezt csinálja, és mégsem képes rá? 495millió arra sem lesz elég hogy mindent kifessenek/újravakoljanak abban a kuplerájban, ez egy pofon a szarnak Az ott lévő épületek mindegyike alkalmatlan szerintem a 21. századi létezésre.
https://24.hu/fn/gazdasag/2018/10/29/szent-janos-korhaz-felujitas/Jelenlegi tudásom szerint ez a TERVEZÉS költsége. 495 millióból valóban a festék sem jönne ki.
És ehhe a fideszes többségű közgyűlésnek nyílván semmi köze nincsen.Én is drukkolok a vásárhelyieknek, h még 4 évig legyen a callcenteres mzp. Ki volt eddig staffirungozva a város, most meg szó szerint áll az élet. Amibe meg belenyúlt az tönkrement
Értem. És a jelenlegi bohóc eltűnésének miért nem örülnél? Mert amikor közvetlenül pofázik bele közlekedésfejlesztési dolgokba - amikor láthatólag nem ért hozzá - a '70-es évek mentalitásával, akkor legszívesebben felpofoznám ezt az ittmaradt múmiát.
A helyzet az, h nincs; pár gyöngyszem: mzp elkezdett fecsegni a sporttámogatások felhasználásával kapcsolatos visszaélésről. Nem talált még botka stábja se semmit, de az Összes!! szponzor kiszállt. Sorba szünnek meg a sportegyletek. Aztán folyamatosan hitelt akar felvenni. A mártélyi strand nem működött majd egész szezonban, mert nem halászták a rucaörömöt...ezzel jól járt (volna) a strand, de ott meg "valahogy" elszivárgott a pénz. Beleszállt a helyi kórházba, h halálgyár (pedig jóval jobb és emberségesebb a személyzet, mint a szegedi)...az igazság az, h a bábás szülés 300 ezer ft körüli...meglep ha azt mondom, h mzp felesége bába? Ja, és 1 helyett 9-10 tanácsadó lett... gondolom spórolásból.És ehhe a fideszes többségű közgyűlésnek nyílván semmi köze nincsen.
Értem. Csak a szokásos. Tőled másra nem is számítottam.Elhagyhatnád már végre a Vitézy fele propaganda panelek mantrázását, unalmas, fárasztó, nem túl eredeti.
Én a részemről csak azt sajnálom hogy a félhülye demszky ilyen sokáig húzta a sokáig fix ballib szavazóbazis miatt, miközben 20 évig lényegében egy helyben toporgott a város, illetve hogy a pofázásban hatalmas, amúgy semmihez sem értő félautista vitézyt nem baszták ki előbb.
Én is drukkolok a vásárhelyieknek, h még 4 évig legyen a callcenteres mzp. Ki volt eddig staffirungozva a város, most meg szó szerint áll az élet. Amibe meg belenyúlt az tönkrement
És ehhe a fideszes többségű közgyűlésnek nyílván semmi köze nincsen.
Egyébként sajnálom Vásárhelyt, egy poros kisvárosból Rapcsák-Lázár-Almási egy kis gyöngyszemet épített. Voltunk Salzburgban karácsonykor. Gyönyörű volt, de elfogultság nélkül mondhatom, h Vásárhelyen a Kossuth téri karácsony volt olyan, ha nem különb (ausztriában kiábrándító volt a mocsok meg, h a régi épületek majd embermagasságig összehugyozva), de legalább is "karácsonyibb".Élnek ott rokonaim.
Büszkék voltak arra, hogy elkergették a mocsok fideszt, mert szegény közmunkásoknak napi 8 órában hajtaniuk kellett télen-nyáron.
Ennyi.
Ez volt a motiváció.
Közlekedés tervező cégnél vagyok mérnök, mikor Vitézy még a VEKE-ben osztotta az észt, egy emberként utáltuk.Elhagyhatnád már végre a Vitézy fele propaganda panelek mantrázását, unalmas, fárasztó, nem túl eredeti.
Én a részemről csak azt sajnálom hogy a félhülye demszky ilyen sokáig húzta a sokáig fix ballib szavazóbazis miatt, miközben 20 évig lényegében egy helyben toporgott a város, illetve hogy a pofázásban hatalmas, amúgy semmihez sem értő félautista vitézyt nem baszták ki előbb.
Szerintem tul koran lett kinevezve szovivonek es fonoknek is. Par evet meg tanulhatott volna es akkor nem erte volna ennyi (jogos) kritika. Felvenni is hulyeseg volt de kesobb mar kirugni is.Én szeretném ha visszajönne!
Részben egyetértünk. Vitézynek a háttérből kellett volna a szakmai munkát végeznie és egy PC figurának kellett volna lennie ehhez az arcnak. A srácnak a kettő együtt nem ment. A miérteket így 40 felett kezdem megérteni igazán, amikor kezd már bennem is kialakulni és néha realizálódik is az "először gondolkozzunk, aztán hadakozzunk".Szerintem tul koran lett kinevezve szovivonek es fonoknek is. Par evet meg tanulhatott volna es akkor nem erte volna ennyi (jogos) kritika. Felvenni is hulyeseg volt de kesobb mar kirugni is.