Közalkalmazotti jogviszony, ember reggel nyolcra érkezik, mert akkorra kell és különben megszólnak a kollegák is, de a munkaterheléssel nem lehet 8 óra alatt végezni, és természetesen a főnök nem ad utasítást túlórára, így ha nem végzel 8 órában akkor az a te alkalmatlanságod és túlórázz csak ingyen. Hülye voltam és 10 évig csináltam, amióta felálltam, a székemben félévente más ül. Yess. Szóval ha akarták, eddig is megoldották, hogy egy petákot se kelljen fizetni, még a jó gazda államnál is. Az a jó munkahely, ahol a munkaidővel korrekt elszámolás van, mert még komolyan veszik a jogszabályokat, na most ezt erodálják. Eddig még fel lehetett állni az olyan munkahelyekről, ahol a munkavédelmi egyéb hatóságoknál lezsírozta magát a munkáltató, de ha a szabályokat is fellazítják, akkor mindenhol ez lesz.
Hirtelen a biztonsági cégek jutnak eszembe ahol rendszeresen a túlóra elszámolások előtt becsődöltették a cégeket aztán a dolgozók futhattak a pénzük után, de a főnök persze jött, hogy új cég van ezt is ő vezeti, de itt "minden másképp lesz". Most majd elég lesz háromélvente Joszip Tótolni.