<blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="pela3">Na mivaaaaan? Hol vannak a stadionhisztériák, meg a nincs, sz*r a magyar foci? Csak nem a fotelben szotyizgatnak, vagy az utcán ünnepelnek?!?!
Ilyenkor azért rohadtul a betonba csapkodnék pár álszent arcot, viszont rohadt jó volt látni, hogy ISMÉT volt 1 közös érdek, ami a magyarság nagy többségét egybe fogta. ROHADT JÓ VOLT!!!!!!
-Szar a "magyar" foci, és tökéletesen felesleges egy árva fityinget is költeni rá.
-Ugyanez áll a stadionokra is.
-Csak a plebs ünnepel egy ilyen balgaságot az utcán.
-A magyarság nagy részét érdekesen foghatja össze, mivel ezen az eredményen max. 250 ember dolgozott a játékosokat is beleértve.
-De ja, legalább marketingnek jó volt.
Most jobban érzed magad? </blockquote>
Hát kb.
Ezen felül a csapattagok nagy része olyan korú, hogy kurvára semmi köze nincs az eredmények ahhoz, hogy hány stadion épület. Ezen felül Ausztria kb. egy súlycsoportban van velünk. A sok "én megmondtam arc" majd az izlandi és portugál meccs után jöjjön vissza. AUT egy tökéletesen verhető ellenfél volt...
</blockquote>
Végül is, iskolát se kell építeni, hisz már nem tanulunk. Majd a kölkök talán fognak focizni. Talán, ők jobbak lesznek.Aki felhozza itt a puskást, meg a grundot, az meg vegye figyelembe, hogy mondjuk hová járt nyaralni 30 éve. Akkor jó volt a Balcsi, most meg már Horvát meg Görög tengerpart kell. Jó volt a lada is, de már merci kell. Sőt az iskolába elég volt a palatábla, de mostmár interaktív tábla van. Az ország minimum 80%-a örül a győzelemnek, és vagy 60%-a nézte is a meccset, ha szokta ha nem. Talán ilyenkor nem kellene a negatív szarsággal jönni, mert ez kb olyan, mikor a 15%-nyi Gyurcsányista " ellenzék" diktátorozik. 15 szaros %, csak nem tetszik nekik, hogy elhajtottak őket a p...ába. Ne haragudjatok, hogy ilyen hangnemben, de most olvastam az őskomcsi idióta anyósom megosztását, mi szerint azért nem szurkol,mert Orbán lopja a pénzt, és stadiont épít belőle. Tehát ez nem Magyarország csapata, hanem orbáné. Örüljünk már egy kicsit. Stadion így is úgy is épül, nem tehettek semmit, de legalább ha nem is érdekel titeket a foci ennek had örüljünk úgy, hogy nem rontjatok el ezt a szép győzelmet. Sok nem hiszem, hogy lesz.