konkretan mire gondolsz itt megtevesztes alatt ?Nem az ilyet nevezik a vásárló/fogyasztó megtévesztésének? Ki adott rá nekik jogot?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
konkretan mire gondolsz itt megtevesztes alatt ?Nem az ilyet nevezik a vásárló/fogyasztó megtévesztésének? Ki adott rá nekik jogot?
Sajnos valoban nagy a zuzas a felsooktatasban IS de mindehol masutt is. Olyan mint az 50 es evek volt amikor az szamitott alapvetoes elsodleges szempontnak egy kinevezeshez poziciohoz hogy mennyire huseges az adott illeto a komunista parthoz. Ez zajlik ma is kepzetlen kartekony de FIDESZ hu kaderek kerulnek pozicioba es jonnek elo a "remek" otleteikkel.Ami a mai felsőoktatásban zajlik az enyhén szólva is ocsmány.
Ennek a tanúja voltam:
http://www.kapost.hu/elbocsatas-kaposvari-egyetem/
Minden akkreditációjuk megvolt a magyar államtól.
Ez nem csak megtévesztés, hanem ideológiai beavatkozás is. Soros töménytelen pénzt szán ide keletre a társadalmi folyamatok megváltoztatására, elsősorban a nemzetállam kinyírására. "Nyílt Társadalom" - már a nevéből is ordít. A kiszolgálói, az oktatás első nagy leépítői, Fodor és Magyar. De utána se javult, még Hiller alatt sem.konkretan mire gondolsz itt megtevesztes alatt ?
Arra viszont kíváncsi lennék, az USA-ban mikor kapnál akkreditációt egy neoliberális ellentételeket hirdető intézménynek.
Gyanítom, hogy soha.
Egyébként a magyar akkreditációs bizottság tagjai akkor is és most is nem éppen a jobboldali értelmiségből kerültek ki.
nemzetállam kinyírására.
Nem tudomanyos muhely az ahol elfogultan csak egyfele ideologiat oktatnak. Az egyetem kriteruma az, hogy tudomanyos alapokon all es nem pedig egyoldalu (es karos) politikai nezeteket kepvisel. A CEU ezert nem is lehetne felsooktatasi intezmeny. Az illetekes szervek engedelyt sem adhattak volna ra.te olyan egyetemet nyitsz amilyet akarsz.
Sajnos valoban nagy a zuzas a felsooktatasban IS de mindehol masutt is. Olyan mint az 50 es evek volt amikor az szamitott alapvetoes elsodleges szempontnak egy kinevezeshez poziciohoz hogy mennyire huseges az adott illeto a komunista parthoz. Ez zajlik ma is kepzetlen kartekony de FIDESZ hu kaderek kerulnek pozicioba es jonnek elo a "remek" otleteikkel.
Volt nekuk olyan legiero parancsnokunk aki meszaros volt. Nem a neve volt az hanem a SZAKMAJA !
No es ilyen idoben akar a kormany szetverni mero szimpatia alapjan egy nemzetkozileg is elismert egyetemet.
Mondjuk a linkelt cikk erősen elfogult balos irányba, és Takaró Mihály említésénél tovább nem is olvasom. Ott konkrétan hazudik, Takarót egyedül azért vetik meg mert szkeptikusan áll mind a zsidó, mind a szabadkőműves (pl.Kazinczy) hátterű szerzőkhöz, irodalomtörténeti eseményekhez. Tehát a megvetése nem szakmai alapú, amit ő állít azt alá is támasztja. (Nem a kurucról meg a világlátóról ismerem a munkásságát.)
Nem értem, hogy mire céloztál Mack. És nem tudom ki az a csávó
Amúgy:
http://www.hirado.hu/2017/04/04/kiszivargott-level-magyar-balint-egyengette-a-ceu-utjat/#
Meg:
http://mandiner.hu/cikk/20170410_az_ellenzeki_partok_termeszetesen_soros_oldalan_vannak
Sehol nem ballibsiztem, azt mondtam elfogult (a hangneme alapján). Csigalom, nyugavér.Azért tovább olvashatnád. Mértem az időt, hogy mikor jelenik meg az első ballibsizős válasz.
A nemzetállam közbeszédben megjelenő gondolatára. Sehol a világon nincs már olyan hogy tiszta nemzetállam. De ha nincs megfelelő mértékben felhígítva az illető ország - értsd van egy domináló effektíve elkülönülő entitás - az már gond, mivel érdemben ellenállást tud kifejteni. Ennek letörésére hozták az olyan eszközöket, mint a bevándoroltatás. Minél nagyobb kvázi érdekellentétes csoportosulásokat tudsz létrehozni, annál inkább csökken az immunitása.Mit nevezel nemzetállamnak? A Magyar állam nemzetállam?
A nemzetállam közbeszédben megjelenő gondolatára. Sehol a világon nincs már olyan hogy tiszta nemzetállam. De ha nincs megfelelő mértékben felhígítva az illető ország - értsd van egy domináló effektíve elkülönülő entitás - az már gond, mivel érdemben ellenállást tud kifejteni. Ennek letörésére hozták az olyan eszközöket, mint a bevándoroltatás. Minél nagyobb kvázi érdekellentétes csoportosulásokat tudsz létrehozni, annál inkább csökken az immunitása.
Pont ezt akartam írni...Minden akkreditációjuk megvolt a magyar államtól.
Nem kommentálom, mert nem akarok örökös kitiltást kockáztatni:
A Jobbik a balliberális pártokkal együtt fordul az Alkotmánybírósághoz Soros egyetemének védelmében
Forrás: https://kuruc.info/r/2/171611/
Ezt honnan szedted? Szerintem ok is csak a Soros-fele libbantkepzok ellen szolaltak fel.Megértem az aggodalmukat, a románok már be is lengették, hogy ők is hasonlóan lépnének fel az ottani magyar egyetemekkel szemben.
Ez is eleg az ellehetetleniteshez elso lepesben. Es az emberek tajekoztatasa is fontos. Legalabb a diakok tudjak milyen oktatast kaphatnak ha oda jelentkeznek. Korabban sokan jelentkeztek oda tajekozatlansagbol, de ma hatarozottan nem ez a helyzet.De a jelenlegi törvény csak egy adminisztrációs szopatás,