[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
"Mocskos,hazaáruló csürhe! ..és én még ezekre szavaztam 2010 és 2014.ben!Becsaptak,elárultak,szembeköptek! Iszonyú mennyiségű munkát fektettem a Jobbikba,időt és pénzt nem sajnálva!
Mocskos politika! Kiábrándultam mindenből,amiből,azt hittem lehet változás!
Ez a ballib csürhe pedig az utcán van....,ugyan kérem! Műbalhé az egész!
Nyomulnak a zsidrákok,ezerrel! Remélem,azért mi többen vagyunk!

Hol a vezér??? NINCS! sajnos....." (ugyanonnan)

Karszalag meg van ???

"Mocskos,hazaáruló csürhe! ..és én még ezekre szavaztam 2010 és 2014.ben!Becsaptak,elárultak,szembeköptek! Iszonyú mennyiségű munkát fektettem a Jobbikba,időt és pénzt nem sajnálva!
Mocskos politika! Kiábrándultam mindenből,amiből,azt hittem lehet változás!
Ez a ballib csürhe pedig az utcán van....,ugyan kérem! Műbalhé az egész!
Nyomulnak a zsidrákok,ezerrel! Remélem,azért mi többen vagyunk!

Hol a vezér??? NINCS! sajnos....." (ugyanonnan)

Vezér? Akarod mondani führer.

• Tetszik
Reactions: fip7
Viszont a mandiner elesett. Ekkora Soroscsicska szarkupacot amit Stumpf otthagyott, komolyan én még nem láttam. Az UFI után ez kb. akkora change, mint a Magyar Nemzet esete ...
Stumpf (azt hiszem) a Heti Valaszhoz ment mar vagy 2 honapja. 30 ezust az neki is penz. :oops:
Stumpf othagyta a mandínert?
Simicskanak dolgozik (Kaolgaval egyutt). Hagyok idot, hogy ezt megemeszd... :)

Stumpf (azt hiszem) a Heti Valaszhoz ment mar vagy 2 honapja. 30 ezust az neki is penz. :oops:

Nem tudtam, annyira nem követem ezeket a dolgokat. De mintha csak nemrég ment volna a mandihoz.

Többször olvasom, hogy mindenki csalódott a jobbikban stb. Az utóbbi 1 évben eléggé leszartam a magyar politikát, úgyhogy tudna valaki mesélni pls? Komolyan!

Vona ahelyett, hogy csinált volna egy jobboldali néppártot, hogy a jövőben leváltsa vele a FIDESZ-t, csinálni próbál egy nemzeti baloldalt, hogy leváltsa vele a baloldali ellenzéket és megszerezze a nemszavazók szavazatai egy részét és megpróbálja leváltani a FIDESZ-t már 2018-ban. A baj csak az, hogy szarul csinálja.

"MUNK VERONIKA
0 PERCE
Dühösek vagy büdösek?

A "Dühösek vagyunk!" skandálás most éppen úgy hangzik, mintha azt üvöltenék, hogy "Büdösek vagyunk!" (index)

"MUNK VERONIKA
2 PERCE
Szervezők: több tízezer ember vett részt a demonstráción
"

Döntsétek el, hogy több tízezer volt-e?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A vasárnapin is 80k embert vizionáltak, erre:
http://magyarnarancs.hu/republikon/igy-szamolj-tuntetot-103469

Vona ahelyett, hogy csinált volna egy jobboldali néppártot, hogy a jövőben leváltsa vele a FIDESZ-t, csinálni próbál egy nemzeti baloldalt, hogy leváltsa vele a baloldali ellenzéket és megszerezze a nemszavazók szavazatai egy részét és megpróbálja leváltani a FIDESZ-t már 2018-ban. A baj csak az, hogy szarul csinálja.

Miben látod megnyilvánulni a nemzeti baloldal létrehozását?

Juj. Újat mondtál. (Nem. :))

Az volt benne a szép, amikor próbált úgy tenni, mintha marha független lenne, a mandinernél, a HV után ..., közebn riport a fideszesekkel, azok kíméletlen öklözése, a migráció támogatása a fasszal szavazással, és minden más hazafias dolog, miközben a kis Conchita farkára azonnal rácuppant teljes elánnal. Pedig jó tollú emberke. Az egyik, akitől nem hányom el elsőre magam, de megvették őt is kilóra. Sajnos. Kár érte. Most, hogy HVnél van, ugyanazt csinálja, mint eddig, csak ismét Lajos egyik zászlóshajóján.

• Tetszik
Reactions: zeal
"MUNK VERONIKA
2 PERCE
Szervezők: több tízezer ember vett részt a demonstráción
"

Döntsétek el, hogy több tízezer volt-e?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A vasárnapin is 80k embert vizionáltak, erre:
http://magyarnarancs.hu/republikon/igy-szamolj-tuntetot-103469

Max 5000-en lehetnek,gondolom a85%-uk azt sem tudja miről van szó.

• Tetszik
Reactions: zeal
Többször olvasom, hogy mindenki csalódott a jobbikban stb. Az utóbbi 1 évben eléggé leszartam a magyar politikát, úgyhogy tudna valaki mesélni pls? Komolyan!

Tökéletes komment tőlük:

"no, akkor nekem is van már saját szdszem, mint apáméknak. igaz őket, csak egy választáson (90) vezették meg, engem 2szer. :D" (a tudjukkikről!)

• Tetszik
Reactions: danielblack
Én úgy definiálnám, hogy:

a nemzetállam olyan, mint Izrael. Vagy mint Kína, Japán.

Vagyis szeretnénk olyan lenni, mint Izrael. A civil szervezetekről (külföldi ügynökszervezetekről) szóló tv.-ben is őket követjük.

Szabatos definíció szerint (saját verzió):

A nemzetállam olyan állam, amelyben van egy, a társadalom többségét adó nemzet. A nemzet olyan társadalmi képződmény, amelynek
saját kultúrája, saját nyelve, saját történelme és ezáltal saját maga által meghatározott identitása van.
A nemzetállamnak lehetnek olyan állampolgárai, akik nem tartoznak a többséget adó nemzethez, őket egyenlő jogok illetik meg, azzal a kivétellel, hogy kultúrában és politikában igazodniuk kell a nemzetállam többségét adó nemzethez.

Status
Not open for further replies.