A rendkívül széleslátókörűek úgy tönkretették Magyarországot, hogy a Fidesz harmadszor kap teljhatalmat, csak nehogy visszajöjjenek!
Veled van a baj, nem velünk.
Nekem az a bajom, hogy vesződök itt, de nem bírtam megállni. Nem éri meg, de vedd úgy, civilként non-profit alapon csinálom. De attól tartok, Te jobban be fogod szívni mint én ezt az egészet (plusz négy év), mert én egyszerűen eddig egyetlen kormány altatt sem szívtam meg. Miért most kezdődne a rossz széria. Nálam a megélhetés és a meggyőződés különváltan létezik és ez így is van rendjén. Egyik kurzust sem szolgáltam ki elvtelenül, pedig többször felszólítottak már, hogy lépjek be ide vagy oda.. (Köztük a F@sz-be. Nem tettem és nem is fogom megtenni. Valszeg most sem fogom megszívni az újabb 4 évet pénzügyileg...De az én álláspontom nem rólam szól csak, hanem arról, mit tartanék jónak. Persze elég sok linket bevágtam, jó lenne ha megnéznéd azokat és elgondolkodnál... Úgyhogy nem az én -anyagi- érdekem a politikai változás, hanem az egyéb országlakosoké inkábbl. Legfeljebb egy kicsit morcosabb leszek a jövő 4 évben, de az egzisztenciámra semmi hatással sem lesz. Elvégre 25 éve igen jól elvagyok a politikától függetlenül. De azt tudd, mit bántam meg. Annó a F@ESZ megalakulása előtt Orbán Viktort kitiltották az egyetemi helyiségekből. Én intéztem el neki, hogy ne az előle lezárt előadóban, hanem egy klubhelyiségben fórumot tarthasson. A mostani paranoiás ember csak egy kis félős nyuszi volt a liftben, és nagyon hálás volt nekem. Ez volt életem legnagyobb baklővése.... Akkor és ott nem gondoltam, hogy a kádár érát nem leváltja végül, hanem csak átnevezi.