Láttam,hogy van új hsz a topikban,idekattintottam,elolvastam mind,de minek?
Nem lehetne már túllépni a témán?
Már mindenki leírt mindent 3x,nem unjátok még?
Ezért van demokrácia,hogy szét lehessen lopni a közvagyont.Pont.
Ezért van demokrácia,hogy azt képzelje a kedves nép,hogy választhat,vagy van beleszólása a nagypolitikába.Pont.
Azért dobták a baloldalt,mert még ahhoz is ökör volt,hogy ennyit megtegyen mint a mostaniak,vagyis,hogy végrehajtsa azt,amit a fülébe mondanak,nem ment nekik.Pont.
Láthatóan a mostani brigád jobban üzemelteti a kifosztást is,és a népnek is jobban tetszik,mert pöckölnek le morzsákat az asztalról a népnek.Pont.
Emlékszem a baloldali demokráciára,2006 októberéből,azóta sokat romlott a helyzet,most is kardlapoznak,meg azonosító nélkül vernek nyomorékká a rendőrök,és még ki is tüntetik a főrendőröket.
Ja,nem...
Kajakra beleállt az ország a talajba,pedig megduplázták az államadósságot,és folyamatosan megszorítanak.
Ja,nem...
Engedik a devizahiteleket,és nem segítenek azoknak,akik beszopódtak vele.
Ja,nem...
Téves a demográfiai programjuk is,mert már munkaviszony nélkül is járnak a segélyek.
Ja,nem...
Elbaszták a családtámogatást,és a 3/3+ gyerekesek lakástámogatását is.
Ja,nem..
Nő az alapkamat,s vele a kamatteher is.
ja,nem..
Nem idnítottak nagyberuházásokat,ahová kell a munkáskéz,az építőipar is stagnál.
Ja,nem...
Nem lettek az életpálya programok sem kidolgozva,bevezetve,finanszírozva.
Ja,de..
Elolvasás nélkül írják alá a brüsszeli ukázokat,semmit sem tettek a migránsok átvonulása,betelepítése ellen.
Ja,nem..
Stb.
Kis szerénység elférne a mostani vesztesek arcán,látva az ő kormányzásukat,meg a mostaniakét.
Nekem minden Magyar egyformán fontos,aki nem ért velem egyet az is,nem hívnák rájuk szovjet csapatokat,se nem kardlapoztatnám őket,csak mert másként látják ugyanazt.
Néhány apró észrevétel még,a társadalmi helyzet hangsúlyozása nem teszi szimpatikusabbá egyik hangsúlyozót sem.
A folyamatos lenézés,leugatás,a magasabb iskolai végzettség hangsúlyozása sem.
Pont annyira van szüksége az értelmiségnek a kevésbé iskolázottakra,mint fordítva.
Ki kalapáccsal,ki ekével,ki tollal,építse,építse ezt a hazát.
A kretén,hülye,vak,ostoba,egyéb sértések mantrázása sem kelt szimpátiát a mantrázók irányába.
Tudomásul kellene venni végre,hogy a demokrácia alapjaiban alkalmatlan a létszerveződésre,nem véletlenül nyomják le a torkunkon pár száz éve.
Tudomásul kellene venni végre,hogy számunkra a nyugati életszínvonal nem képez összehasonlítási alapot,és nem is fog,mert akkor nem tudnának minket ilyen szépen kifosztani,és amíg ilyen olyan szövetségi rendszerben vagyunk velük,addig ez nem is fog változni.
Befejeztem.