[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 291
84 391
113

Na igy nez ki ha a Tarkov istencsaszarok belejonnek egy kicsit.
Beta kulcshoz nem jutottam hozzá, de már van benne egy jó dolog a Gray Zonehoz képest, gondolok itt arra, hogy ha a teammate felkapja a hulládból a cuccot és sikeres az extract, a te cuccod visszakerül hozzád.
 
 • Tetszik
Reactions: Anti

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 291
84 391
113
Már ilyen is van!
ss_45c6abf316c81902f3fbb93fb9d50bd27e8c189b.1920x1080.jpg
 
 • Hűha
 • Tetszik
Reactions: endre and LMzek 2.0

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 291
84 391
113
Felvidéki GTA:
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 291
84 391
113
Nem tudja vki, hogy a PCs GoTban a photomod vibrant színvarázsát alá lehet-e rakni vmi moddal a Kuroszava mód helyébe ingame jàtékra?

Másik kérdés, hogy ha csinálok egy screenshotot, akkor miért ennyire mosottak a színek? 1xűen nem értem.
 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 942
15 652
113

Drukkolok nekik, anno amikor kijött eltöltöttem vele 1-2 órát ;). A stratégiai szint és az egységes térkép miatt egy Teljesen más szint volt már akkor is mint a kisebb, korátolt méretű térképeken folytatott csaták mint amilyen a Post Scriptum is. Néha egészen extrém távolságról hoztak el egy egy tankot vagy repülőt az emberek.

Nagyon komoly volt már akkor is a sérülés modell és a vezetési modell, amit azóta se nagyon láttam igy masutt, főleg az utóbbit. A repcsik egy kicsit bénák voltak de az annyira sosem érdekelt.