A bányász kártyával óvatosan, lehet olyan amit lehasználtak.
...
Ha jön Steamre...![]()
The Escape from Tarkov wipe is nigh (probably)
Developer Battlestate Games has seemingly confirmed that the next Escape from Tarkov wipe will take place in the next 24 hours, resetting all progresswww.pcgamesn.com
Ha valaki el akarna kezdeni Tarkovozni akkor most jott el az ido.

+ 
Belépsz, és a beállításoknál a 'Contact Preferences'-nél bekapcsolód, hogy küldjenek email.A Humble-n lehet valahol akció figyelést beállítani?
Egy vagyon lenne megvenni az teljes HoI 4-et, de ha egyszer lenne hasonló akció, mint a EU 4-nél, akkor lazán megvenném. 30 EUR-t megér a komplett csomag.
A Humble-n lehet valahol akció figyelést beállítani?
Egy vagyon lenne megvenni az teljes HoI 4-et, de ha egyszer lenne hasonló akció, mint a EU 4-nél, akkor lazán megvenném. 30 EUR-t megér a komplett csomag.
Köszi, sanszosan ez lesz.HOI4 az egyik fő bevételi forrásuk, nem rémlik, hogy lett volna érdemleges bundle belőle amire ne kellett volna legalább 50€-t még rákölteni.
De most van olyan opció, hogy 5€-ért 1 hónapra megkapod az összes DLC-t ha megvan az alapjáték, így ki lehet próbálni.
Na meg oda köll CPU power, nálam Ryzen 7 is sokszor szenved :-(
Köszi, sanszosan ez lesz.
Nem szoktam játékokat moddolni már, mert az alap élmény is elég nekem, amit megálmodtak a tervezők egy ilyen komplex játéknál.Fallout mod-ot mindenképp próbáld ki, mondjuk az igazi cpu gyilkos a legutóbbi update óta.

Nem szoktam játékokat moddolni már, mert az alap élmény is elég nekem, amit megálmodtak a tervezők egy ilyen komplex játéknál.
Az utolsó játék, amit moddoltam a Fallout NV volt, mert azért egy RPG esteén 10 évvel kiadás után tolva azért köll több téren is. Az EU4-nél egy pillanatig sem éreztem a tonnányi DLC után, hogy MOD kéne. Ha a HoI is ilyen komplex, amit biztosra veszek, akkor felesleges moddolni azt, amit eleve nem is értek és látom át, ergo nem érzem a difit sem.![]()

www.humblebundle.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..