Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Töltsd le, nézd meg, és ha bejön, vedd meg.Erőteljesen gondolkozok, hogy megvegyem-e, eddig pozitív a fogadtatása Steam-en, de egyúttal bug-osnak írják.
Töltsd le, nézd meg, és ha bejön, vedd meg.
Yakuza: Like a Dragon.
Első Yakuza játék, de van egy sanda gyanúm, hogy nagyon nem az utolsó.
Kellően humoros, félig-meddig realisztikus világban játszódó jrpg amiben egy yakuza verőemberrel kell megm... wc pumpát vásárolni nevelőapánknak, felsegíteni a részeg öreglányt aki szeretné ha leápolná valaki, elkísérni a főnök tolókocsis fiát randira...
Egyetlen fura dolog amibe belefutottam, hogy kegyetlen lassan futott. Mintha 10fps-sel ment volna, miközben GPU 100%-on pörgött.
De nem szaggatott hanem szimplán minden qva lassú volt.
Levettem medium-ra, de így is ugyanaz, pedig CP '77 stabil 60fps volt high-on.
Aztán neten rákeresve kiderült, hogy a drága készítők fél év alatt nem javították ki azt a hatalmas bugot, ami miatt nem jelzi a Windows felé, hogy ő nagy teljesítményű szoftver egy registry kulccsal, így automatikusan az integrált gpu-n fut notebook-okon, nem a dedikálton...
Hibát kijavítva, rögtön stabil 60fps Ultra-n ~40% gpu terheléssel...
Aktualizált verzió:
Én valamikor '96 elején játszottam a Spear of Destiny című folytatásával / verziójával.
No warez, nincs kedvem vírustenyészetté tenni a gépet.
Igazából nem a pénz a probléma, hanem az idő amit ráfordíthatnék
Micsoda élmény lehet egy ukrán kokainfogyasztó politikus-humorista bőrébe bújni!Aktualizált verzió: