[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
31 930
39 197
113
Nekem keresztbe van téve az ujjam hogy bevezetik a dlc-vel az SD-2-s qol javításokat.
A leghalványabb jelét sem mutatják ennek. Bár tegnap frissített 1,4 GB táján a WG.
Most nincs elöttem a játék meg egy ideje nem játszottam de meg mernék esküdni hogy a tüzérség minél messzebb lövet annál szélesebb körben adja le salvoját, de lehet hogy csak rosszul értem amit írsz.
Ez csak a rakétás tüzérségnél vagy így. Érdekes modellezési megközelítése van a Eugennak na...

LGB mint laser guided bomb? Mert nem tudom melyik arty tudja tökéletes pontosan eltalálni amire rányomok(Az MLRS-en kívül). Ha itt az F117 LGB-ről beszélsz az egy ismert bug hogy ha nem egy célra használod el a két bombát akkor full elrepül a picsába mind kettő.
Az izraeli F-4 gép EO bombát old és azoknak van valamekkora szórása és az LGB-nek is tudtommal egy pacth óta. A top tier A cat 155 mm-*es ágyú szórása corrected shot nélkül is kisebb, mint a buta bomák szórása, corrected shottal meg aztán hajjaj.

Ja ezért is remélem hogy a dlc-vel berakják az sd fejlesztéseit mert az RD-ben borzasztó hogy a T-vel kell távolságot mérni.
Már ahol tudsz...
Mert SAM, ATGM esetén nem tudsz...
Én nem várom el csak nem értem minek fizessek azért amit ajánl. És szerintem a többség így lesz vele, ezért is mondtam hogy többet kellene változtatnia vagy valami újat hoznia mert ez így kevés. Nincs elég vonz ereje hogy kialakulj mögé egy közösség ami viszi a hátán mint az EE-t.
A WG is az ALB-vel lőtt ki igazán tudtommal.
Én utólag vettem meg leárazva valami 2 EUR-ért a EE-t, hogy lássam miből indultak ki. Fogalmazzunk úgy, hogy már az EE és ALB között is akkora szakadék volt, hogy alig mondtad volna meg, hogy az ALB az EE-ből lett megalkotva.

Az ALB és RD esetén ez nem akkora. A sok jó újítás ellenére sajnos többet toltak el és az Eguen segget csinált a szájából is.
Volt egy topik anno, hogy volt egy szép hosszú lista, hogy "mi az, amit ne kérj, mert soha nem lesz rajta".
Na ez volt a CBU-s rakéta tüzérség. Erre mi van az RD-ben? Ja, hogy pont ez...
Az ATACMS és a HUD-n a tüzérségi tűz nem kijelzése miatt egy reflexjáték lett az egészből így a counterarty és CBU arty kitéréséből is.

Azért vicces, hogy mennyire nem értette sokszor maga az EUGEN sem, hogy mi a fenét csinál...
 
  • Tetszik
Reactions: omae

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
3 910
7 078
113
Enlisted vki?
Teszek vele egy próbát, de sok reményt nem fűzök hozzá.