T
Törölt tag 1711
Guest
Megint el kellett ámulnom az MS profizmusán.
Adott az eredeti, notebook-hoz mellékelt Windows 10.
Ezen van gyári Xbox applikáció.
Elő van fizetve Game Pass Ultimate, gondoltam HALO-zok egy kicsit.
De csak Master Chief Collection-ben lehet egyben letölteni az első 4 rész + Reach-et.
Jó, letölt 137GB-ot.
Indítanám.
Nem indul, azt írja le kell még tölteni fájlokat, majd kilistázza az összes játékot, hogy le van töltve.
Újra próba.
Ugyanez.
Csodafegyver, újraindítás.
Mostmár kiírja, hogy a Master Chief Collection 2.2GB-os fájlja kellene neki (gondolom a launcher, ami éppen mutatja, hogy nincs letöltve saját maga).
De baszik letölteni, ha rányomok letöltés gombra behozza az Xbox app-ot, ahol virít, hogy le van tőtve mind a 137 GB.
Ha már ott vagyok fájlok integritásának ellenőrzése, minden fasza.
Mi a fax-t csinálják, Xbox App-ban rányomva az indításra feldob egy opciót, hogy Anticheat nélkül mod-olható indítás.
Nem vinnyog, felkínálja melyik játékot akarom indítani.
Történeti szempontból Reach az első, kezdjük ott.
Single, Easy... Nincs letöltve a campaign, töltsem le.
Accept.
Behoz egy képernyőt, részenként lebontva, hogy Single-Multiplayer, minden be van pipálva, alul jelzi, hogy 137GB...
Ha már ott vagyok kiveszem a pipákat a multi elől, -25GB, hurrá.
Rányomok megint Single-re, megint kiírja, hogy nincs letöltve, Accept, csak Single előtt van pipa és 89GB, hát qva jó.
Kilépek.
Erre letölt az Xbox App 2.2GB-ot!
Rányomok indításra, minden pöccre működik...
Adott az eredeti, notebook-hoz mellékelt Windows 10.
Ezen van gyári Xbox applikáció.
Elő van fizetve Game Pass Ultimate, gondoltam HALO-zok egy kicsit.
De csak Master Chief Collection-ben lehet egyben letölteni az első 4 rész + Reach-et.
Jó, letölt 137GB-ot.
Indítanám.
Nem indul, azt írja le kell még tölteni fájlokat, majd kilistázza az összes játékot, hogy le van töltve.
Újra próba.
Ugyanez.
Csodafegyver, újraindítás.
Mostmár kiírja, hogy a Master Chief Collection 2.2GB-os fájlja kellene neki (gondolom a launcher, ami éppen mutatja, hogy nincs letöltve saját maga).
De baszik letölteni, ha rányomok letöltés gombra behozza az Xbox app-ot, ahol virít, hogy le van tőtve mind a 137 GB.
Ha már ott vagyok fájlok integritásának ellenőrzése, minden fasza.
Mi a fax-t csinálják, Xbox App-ban rányomva az indításra feldob egy opciót, hogy Anticheat nélkül mod-olható indítás.
Nem vinnyog, felkínálja melyik játékot akarom indítani.
Történeti szempontból Reach az első, kezdjük ott.
Single, Easy... Nincs letöltve a campaign, töltsem le.
Accept.
Behoz egy képernyőt, részenként lebontva, hogy Single-Multiplayer, minden be van pipálva, alul jelzi, hogy 137GB...
Ha már ott vagyok kiveszem a pipákat a multi elől, -25GB, hurrá.
Rányomok megint Single-re, megint kiírja, hogy nincs letöltve, Accept, csak Single előtt van pipa és 89GB, hát qva jó.
Kilépek.
Erre letölt az Xbox App 2.2GB-ot!
Rányomok indításra, minden pöccre működik...