[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag

Guest
NFS Unbound végre egész vállalható, szerintem jól hozza az underground-ok hangulatát, Initial D fanként engem az animés effektek nem zavarnak, sőt.
Egyetlen dolog ami nem tetszik az a széthulló környezet, szalagkorlát atomjaira esik ha hozzáér az autó, ezt a baromságot nem kellett volna átvenni az ubisoft-tól...
Most kipörgetem belőle a gamepass-os 10 órát, aztán ha leakciózzák minimum 50%-kal behúzom (ha addig nem kerül be EA Play-be).

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Jó lett! Aki szerette a Pirates c. játékot, annak szerintem be fog jönni. Elég bonyolult, elég összetett. Éjjel tettem bele pár órát, a tenger, a part remekül meg lett oldva. Talán a legértelmesebb tengerpart amit hasonló játékban láttam. Az ára se vészes. PC csak Epic Storeban.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

T

Törölt tag

Guest
Ez de böszme cucc :hadonaszos:

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Ez egy jó kis bundle!

T

Törölt tag

Guest
Anno az ADnD is ilyesmi volt. A DnD 3 nem is igaz, mi az, hogy nincs negatív AC...

Amúgy meg ki nem szarja le ezeket a licenceket, venni (vagy lopni) kell egy szabálykönyvet, és játszani, nem ilyen licenc olyan fanfiction stb... Copyrightold a fantáziánk, köcsög multi! Mi megvoltunk egy kézről kézre adott rongyos szabálykönyvvel meg négyzetrácsos füzetbe írt kalandmodullal.

Amerikában ChatGPT-vel íratnék akkor már.

Lel :D

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 620
21 076
113
Lel :D

Hasbro megvette, Hasbro kicsinálta. Ezek az amerikai megakorpók annyira kapzsik, hogy minden erőforrásuk felélik pillanatok alatt.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Valaki próbálta a Hogwarts Legacyt? Lányom néz játékmenet videókat róla, fel van dobva, én is megnéztem párat, de 23k hufért gci unalmasnak és ismétlődőnek tűnik. De nem vagyok HP rajongó.

• Tetszik
Reactions: cinikus

cinikus

Well-Known Member
2010. május 7.
2 340
5 040
113
Valaki próbálta a Hogwarts Legacyt? Lányom néz játékmenet videókat róla, fel van dobva, én is megnéztem párat, de 23k hufért gci unalmasnak és ismétlődőnek tűnik. De nem vagyok HP rajongó.
Meg lány sem. ;) Fiús apaként könnyen jár a pofám, de hogy a lányomnak soha nem tudnék ellent mondani, az igen valószínű. ;) :D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Meg lány sem. ;) Fiús apaként könnyen jár a pofám, de hogy a lányomnak soha nem tudnék ellent mondani, az igen valószínű. ;) :D
Ez nálunk szerencsére nem így megy. A fiam, ja, ő sosem tud dönteni, simán meg tudom győzni, hogy nem ezeket a robotokat keresi, de a lányom ..., na őt nem. Viszont, szerencsére többször bizonytalan pénzkiadás szinten sok mindenben, a dédnagyapjától örökölte, kereskedő volt, így kétszer meggondol minden kiadást, ezt is. Főleg, hogy minden videójáték 1/3át ő állja, nem a hülye szülei. :)

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
4 002
16 685
113
Ez nálunk szerencsére nem így megy. A fiam, ja, ő sosem tud dönteni, simán meg tudom győzni, hogy nem ezeket a robotokat keresi, de a lányom ..., na őt nem. Viszont, szerencsére többször bizonytalan pénzkiadás szinten sok mindenben, a dédnagyapjától örökölte, kereskedő volt, így kétszer meggondol minden kiadást, ezt is. Főleg, hogy minden videójáték 1/3át ő állja, nem a hülye szülei. :)
Én előre látom, ahogy majd a gyereknek véletlenül pont mindig azokat a legokat, játékokat, videojátékokat, filmeket fogom megvenni, amivel apa is szépen el tudja magát foglalni egy-egy csöndes este. :)
Nyilván nem szabad teljesen ráerőltetni a gyerekre az érdeklődésünket egy az egyben, de terelgetni, az általunk fontosnak, jónak tartott dolgokat megmutatni viszont kötelessége az embernek.

T

Törölt tag

Guest

Egyszerű a döntés:

Ha plebbit vagy nem veszed meg, mert a nevén nem nevezett cis fehér nő transzfób.

Ha gigachad konzervatív vagy nem veszed meg, mert a készítők beleerőszakoltak egy tranyó diákot, hogy a plebbiteknek kedvezzenek.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 199
14 450
113

"...nem a hülye szülei.:) " Ügyes, határozottan ügyes!!! :hadonaszos:

.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113

• Tetszik
Reactions: sixtus

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 967
113
nézem is twiccsen az adásokat...eszméletlen szép, és összetett

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 405
14 481
113

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113

T

Törölt tag

Guest

Betiltaná Ukrajna az Atomic Heartot, mert biztonsági kockázatnak tekinti​

Az orosz fejlesztőktől származó játékkal a digitális ügyekkel foglalkozó minisztérium szerint Oroszország felhasználói adatokat gyűjt.

Láttam Twitch-en 1-2 nagyobb steramernél. A játék maga hihetetlenül kidolgozott, meg a sztori is, de nekem nem jön be ez a csak robotokra lehet lőni dolog. Nekem kicsit steril, és élettelen.

Pont most telepítem, mivel bekerült Gamepass-ba (első hónap 300ft ha még nem volt előfizetésed, külön el lehet lőni GP for PC-re és GPU-ra is), eddig csak a memeket láttam, kedvencem, hogy a játék 1 robotjába több nőiesség szorult, mint a Sony összes női karakterébe együtt.
Vmiért nem Nintendohoz hasonlították :D

ZH4pkl0.jpg

Egyetlen problémám, hogy pár napja bekerült a Shadow Warrior 3 is, meg ott van még a Lost Judgment és a Yakuza Ishin! Xbox-on...