[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

TID

Well-Known Member
2022. március 2.
119
934
93
Pont most telepítem, mivel bekerült Gamepass-ba (első hónap 300ft ha még nem volt előfizetésed, külön el lehet lőni GP for PC-re és GPU-ra is), eddig csak a memeket láttam, kedvencem, hogy a játék 1 robotjába több nőiesség szorult, mint a Sony összes női karakterébe együtt.
Vmiért nem Nintendohoz hasonlították :D

ZH4pkl0.jpg

Egyetlen problémám, hogy pár napja bekerült a Shadow Warrior 3 is, meg ott van még a Lost Judgment és a Yakuza Ishin! Xbox-on...
Láttam pár képet es videót, azok alapján eléggé bejön a játék, maga a hangulat es a környezet is jónak tűnik, ha lesz időm majd kipróbálom ami kb. karácsonykor lesz mivel jelenleg még alvásra sincs nagyon időm :D

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 651
113
Kedves Fórumozók!
A játékok tökéletesen illeszkednek hozzátok. Én ki nem állhatom a háborús-lövöldözős játékokat, csak a túlélő játék közül is azokat szeretem, amelyek problémamegoldáson, felfedezésen alapulnak.
Megvettem a Voidtrain című játékot, megbántam, annyit kell benne lövöldözni, hogy csak na! Ez még csak a fejlesztői változat, 2023 nyarán jön ki a teljes verzió, előre tartok tőle, hogy még vadabb lesz. Az én kedvenceim a Subnautica 1-2, Raft, stb. Már a Green Hell is sok, ott is állandóan horcolni kell állatokkal, őslakókkal.

Serathis

Well-Known Member
2018. április 30.
1 201
2 698
113
Kedves Fórumozók!
A játékok tökéletesen illeszkednek hozzátok. Én ki nem állhatom a háborús-lövöldözős játékokat, csak a túlélő játék közül is azokat szeretem, amelyek problémamegoldáson, felfedezésen alapulnak.
Megvettem a Voidtrain című játékot, megbántam, annyit kell benne lövöldözni, hogy csak na! Ez még csak a fejlesztői változat, 2023 nyarán jön ki a teljes verzió, előre tartok tőle, hogy még vadabb lesz. Az én kedvenceim a Subnautica 1-2, Raft, stb. Már a Green Hell is sok, ott is állandóan horcolni kell állatokkal, őslakókkal.
Nemharcolós túlélősből elég kevés van. Amúgy a Subnautica 2 asszem készül. Így tippre Breathedge a leghasonlóbb, a Voidtrain demó meg taszított, semmi másból nem állt csak a semmiben lebegő vas és fa szedéséből. Esetleg Oxygen Not Included, az olyan oldalnézetes kolónia építős túlélős.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Kedves Fórumozók!
A Myth of Empirest próbáld ki! Survival, kínai történelem, nincsenek benne szörnyek. A steam kicsinálta az Arkosok miatt, de van saját boltjuk ahol meg lehet venni. Nem rohanós fajta survival.

Papa

New Member
2016. augusztus 31.
13
11
3
Kedves Fórumozók!
Szia!
A Planet Crafter a Te "embered"! :) 76 óra után azt kell mondjam, hogy az egyik legjobb.. :) Javaslom még a Breathedge-et is.

• Tetszik
Reactions: cinikus

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 112
50 437
113
Made in China, de kéne, nagyon:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: cinikus and endre
K

kamm

Guest
Pont most telepítem, mivel bekerült Gamepass-ba (első hónap 300ft ha még nem volt előfizetésed, külön el lehet lőni GP for PC-re és GPU-ra is), eddig csak a memeket láttam, kedvencem, hogy a játék 1 robotjába több nőiesség szorult, mint a Sony összes női karakterébe együtt.
Vmiért nem Nintendohoz hasonlították :D

ZH4pkl0.jpg

Egyetlen problémám, hogy pár napja bekerült a Shadow Warrior 3 is, meg ott van még a Lost Judgment és a Yakuza Ishin! Xbox-on...
Micsoda fenek... mondd, hogy nem woke leszbikus a sztori szerint - a kisebbiknek mar most tele van a hocipoje a konstans woke, biszex meg mindenfele aberralt szereplokkel a filmekben meg jatekokban (es sosem beszeltem bele, egyszeruen magatol is erezte kezdettol fogva.)

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
Made in China, de kéne, nagyon:

Vajon űrben hogyan működnének a hagyományos kézifegyverek? Oxigén nincs, hogyan ég meg fejleszt gázt a lőpor a töltényben?

T

Törölt tag

Guest
Micsoda fenek... mondd, hogy nem woke leszbikus a sztori szerint - a kisebbiknek mar most tele van a hocipoje a konstans woke, biszex meg mindenfele aberralt szereplokkel a filmekben meg jatekokban (es sosem beszeltem bele, egyszeruen magatol is erezte kezdettol fogva.)

Van egy erőteljes stronk female felhangja a játéknak, de ez a velejárója, hogy egy magamutogató boszorkány a főhős, aki a saját hajából szőtte a ruháját.
És a varázsláshoz is a haját használja, így a játék jelentős részében meglehetősen lengén öltözött.
Meg a Nintendo úgy általánosan eléggé woke ellenes.

• Hűha
Reactions: Kim Philby

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 112
50 437
113
Ezt bejelentették és én nem tudtam róla :eek:

• Hűha
Reactions: Törölt tag 1711

Serathis

Well-Known Member
2018. április 30.
1 201
2 698
113
Ezt bejelentették és én nem tudtam róla :eek:
Én tudtam róla és fúj! Ezt tenni a Metal Sluggal. Meg a Metal Slug J. Meg a Metal Slug Attack. Meg a Metal Slug Defence. Szánalom. Akkor inkább Blazing Chrome.

T

Törölt tag

Guest
Egyszerűen nem tudtam nem megvenni :D

The only type of die used in MEN is the d12 because it is the manliest die. Barbarians roll d12 for HP, great-axes roll d12 for damage, the Lord Jesus had 12 disciples and I just pissed off 12 Feminazi while writing this paragraph. So, the d12 it is. All other dice are gay or liberal.

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 112
50 437
113
Szeptember 6-án jelenik meg a Starfield:

• Tetszik
Reactions: endre and cinikus

angelsoul

Well-Known Member
2016. február 13.
2 529
17 121
113
Warhammer 40,000 New Edition Cinematic Trailer

És ha minden igaz, Lionel El'Jonson az új visszatérő Primarch

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 112
50 437
113
Warhammer 40,000 New Edition Cinematic Trailer

És ha minden igaz, Lionel El'Jonson az új visszatérő Primarch
De mi ez a New Edition? A tabletop játékhoz csináltak egy ilyen trailert?

És ha már WH40k, kijött ez is:

• Tetszik
Reactions: endre