Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De gondolom, eredetileg úgy volt a terv.
HIMARS és Patriot az volt, bezzeg a TR-85-össel és a Tab-77-essel már nem villogtak...Mai román katonai parádé Bukarestben. Remélem tudjátok, mit ünnepelnek ilyenkor...
Korábban már volt róla szó, ez a fáklyás balhé régi hagyomány, az acelbili is - és igen, mindkettő kőkemény wehrmachtos időket idéz. Mondjuk nekem tetszik, hogy ragaszkodnak a hagyományokhoz.Most nem tudom, hogy sírjak-e, vagy röhögjek.
A Bundeswehrnek komolyan ez a díszegyenruhája?
Kifényesített rohambili? A fáklyás felvonulás a másik ami miatt előjön a maki meme a szemem elé....
Most nem tudom, hogy sírjak-e, vagy röhögjek.
A Bundeswehrnek komolyan ez a díszegyenruhája?
Kifényesített rohambili? A fáklyás felvonulás a másik ami miatt előjön a maki meme a szemem elé....
Kib@szott meleg van ám Spanyolországban!Azert kontrasztnak meg itt hagyom ezt a kis spanyol legios gyongyszemet...
Del-amerikai orszagok nagy reszeben betelepult nemetek vagy azok gyerekei raktak ossze a hadseregeket, szinte mindenhol total 'nacis' a szerkojuk, a szervezesuk stb - ez peldaul egy boliviai kadetiskola (18 alattiak) felvonulasa, kb mint a Hitlerjugend:Kib@szott meleg van ám Spanyolországban!
Én meg kontrasztnak beteszek ide pár normális téliesített díszegyenruhát:
Angol:
cseh:
olasz (persze ők nem tudják dráma nélkül megoldani):
amerikai:
lengyel:
és persze a magyar:
Különben a német díszegyenruhával nem lenne nagy gond, de ez a vékony fehér antantszíj a bilivel olyan, mintha most szették volna ki őket a frissiben valamilyen játékos dobozból:
De szerintem ez a dolog a politikai irányból van direkt így csinálva. Hogy szándékosan tegyék őket nevetségessé. Gyanítom nem emiatt fognak a német fiatalok tolongani a toborzóirodák előtt. Pontosan ugyan azért, amiért folyamatosan hozzá nem értő nőket pakolnak a védelmi minisztérium élére (azzal együtt, hogy AKK nekem 100x szimpatikusabb, mint der Leyen volt.)
De különben érdekes, hogy a chileiek vitték tovább normálisan a poroszos/wermachtos egykori designt. Szóval lehetne ezt normálisan is csinálni:
Bili nélkül:
bilivel, fehér szíjjal, de normálisan:
Vagy úgy, hogy Hindenburg is megpödörje a bajuszát :
Balról a harmadik mit láthat előre?