• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Aztakurva, ez valami wargame szerű.

• Tetszik
Reactions: kaktusz
K

kamm

Guest
Aztakurva, ez valami wargame szerű.

Volt egyszer egy remek World In Conflict cimu hibrid RTS/wargame ugy 10=15 evvel ezelott, a Premium Editionnel meg a Berlini Fal darabkajat is kaptam vele, ez kb ugyanannak tunik... a WiC fenn van a GOGon: https://www.gog.com/game/world_in_conflict_complete_edition

• Tetszik
Reactions: fulcrum11
K

kamm

Guest
Kipróbáltam a WiC-et a WG után. Nagyon faék volt. Nem is toltam végig.

Err, ez egy online jatek volt alapvetoen, masok ellen jatszottal, az volt a lenyege, raadasul valami 12-16 jatekosig, ugy remlik.
Olyannyira jo volt, hogy a Ubisoft majd' 10 evig vitte a MP servert, sot, azota a Massgate privat van uzemeltetve hozza: https://www.reddit.com/r/Massgate/

Nem is igazan emlekszem, mi volt benne a kuldetes... volt egyaltalan? Szerintem nem is volt avagy valami traininget toltal vele. :)

M

molnibalage

Guest
Err, ez egy online jatek volt alapvetoen, masok ellen jatszottal, az volt a lenyege, raadasul valami 12-16 jatekosig, ugy remlik.
Olyannyira jo volt, hogy a Ubisoft majd' 10 evig vitte a MP servert, sot, azota a Massgate privat van uzemeltetve hozza: https://www.reddit.com/r/Massgate/

Nem is igazan emlekszem, mi volt benne a kuldetes... volt egyaltalan? Szerintem nem is volt avagy valami traininget toltal vele. :)
A WG is online alapvetően. A single playerben az MI és az ALB-hez képest rosszabb is lett. Csonthülye sokszor.

T

Törölt tag

Guest
Sírva röhögős mod:
Time Machine: USA 2.0

lrin0Zj.png

LyqHk4f.png

EGryzH7.png

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: fip7 and Bálint

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Nemrég jelent meg.

• Tetszik
Reactions: arbalest

Cifu

Well-Known Member
2010. július 12.
3 043
10 149
113
Kijött a War on the Sea c. játék, amely annak a fazonnak a következő játéka, aki az Atlantic- ill. Pacific-Fleet c. hadihajós játékot, majd a Cold Waters c. tengeralattjáró-szimulátort köszönhetjük.

Kb. 4 óra játék után vakarom a fejem, hogy mi a franc történt a fejlesztővel. Hogy foghíjas a felhozatal (pl. kismillió amerikai tengó, de csak 2 féle japán tengó, nincsenek könnyű hordozók (USN oldalán csak a Yorktown van), stb.) még elnézem, ahogy a kissé vérszegényes grafikát is ( a Cold Waters-t sem a grafikája miatt szerettem ), de amúgy a játékmenet is durván fejvakarós, mikor külön parancs nélkül az egységeink matrózai süttetik a hasukat a fedélzeten (tévedés, mert nincsenek látható emberi karakterek, gondolom a korhatár miatt), miközben 500 méterről lövi őket az ellenség. Zéró AI sajnos ilyen téren.

Gondolom fél-egy év után érdemes lesz ránézni (a Cold Waters is komplex fejlesztésen eset át és kapott egy plusz kampányt a végére), de egy nagyon-nagy csalódás így elsőre...

• Szomorú
Reactions: arbalest

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 692
19 026
113
Kijött a War on the Sea c. játék, amely annak a fazonnak a következő játéka, aki az Atlantic- ill. Pacific-Fleet c. hadihajós játékot, majd a Cold Waters c. tengeralattjáró-szimulátort köszönhetjük.

Kb. 4 óra játék után vakarom a fejem, hogy mi a franc történt a fejlesztővel. Hogy foghíjas a felhozatal (pl. kismillió amerikai tengó, de csak 2 féle japán tengó, nincsenek könnyű hordozók (USN oldalán csak a Yorktown van), stb.) még elnézem, ahogy a kissé vérszegényes grafikát is ( a Cold Waters-t sem a grafikája miatt szerettem ), de amúgy a játékmenet is durván fejvakarós, mikor külön parancs nélkül az egységeink matrózai süttetik a hasukat a fedélzeten (tévedés, mert nincsenek látható emberi karakterek, gondolom a korhatár miatt), miközben 500 méterről lövi őket az ellenség. Zéró AI sajnos ilyen téren.

Gondolom fél-egy év után érdemes lesz ránézni (a Cold Waters is komplex fejlesztésen eset át és kapott egy plusz kampányt a végére), de egy nagyon-nagy csalódás így elsőre...
Köszi, egyelőre nem veszem meg. Nagyon várós volt. :(

M

molnibalage

Guest

Az én szememben még ez a grafika is overkill...

Cifu

Well-Known Member
2010. július 12.
3 043
10 149
113
Köszi, egyelőre nem veszem meg. Nagyon várós volt. :(

Nekem is. Nem reménytelen amúgy, gondolom ezt is hülyére fogják modolni (a Cold Waters-nél is faja volt Szovjet tengókkal menni :D ), szóval lesz benne potenciál... de nem jelen állapotában...

Az én szememben még ez a grafika is overkill...

Dunno, én azért el tudom viselni, ha jól néz ki egy játék. Eme adott esetben is zavaró a szememnek, hogy pl. a torpedók nem kiúsznak vagy kivetődnek a vetőcsövekből, hanem konkrétan megjelennek a vetőcső előtt (ráadásul a méretarányokkal is gondok vannak, a Long Lance hosszabb, mint a vetőcső... :D ). Ahogy a nyitott hídon meg a nyitott lövegállásokban nem látni embert dolog is zavaró.

Értem, hogy maga a Killerfish Games amúgy kb. egy 10 fős fejlesztőcsapat, de na...

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113

Nagyon gyengus lett.

T

Törölt tag

Guest
Men of War Assault Squad 2-t tolja vki?

Ritkán játszok, de akkor mehetne egy coop.
Mikor pár hete akciós volt megvettem a Men of War campaign DLC-t hozzá, de rá kellett jönnöm sokat öregedtem mióta végigtoltam az eredetit :D

jOkA

Well-Known Member
2017. november 7.
400
672
93
Men of War Assault Squad 2-t tolja vki?

Ritkán játszok, de akkor mehetne egy coop.
Mikor pár hete akciós volt megvettem a Men of War campaign DLC-t hozzá, de rá kellett jönnöm sokat öregedtem mióta végigtoltam az eredetit :D
Én nyomom, megvan az összes dlc. Vannak jó módok is hozzá. Faces of war modban vannak új kampányok is. Codeguru.hu-n vettem elég olcsó 1600 volt az eredeti, de van complete edition is.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Huh!